Jennifer Aniston: Κατηγορεί την Angelina για την ματαίωση του γάμου της

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Κατηγορεί την Angelina για την ματαίωση του γάμου της

Kαι τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας συνεχίζονται!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα των Brangelina, το ενδιαφέρον, εκτός από το διάσημο ζεύγος έπεσε και πάνω στην ex wife του Brad, Jennifer Aniston. Aμέτρητες ιστορίες κυκλοφόρησαν σχετικά με την αντίδραση της Jen στο άκουσμα των χαρμόσυνων νέων. Κάποιες από αυτές αληθείς και κάποιες απλά αστείες!

Αναμφισβήτητα βραβείο υπερβολής και παραπληροφόρησης γύρω από τη συγκεκριμένη ιστορία παίρνει το Enquirer, το οποίο συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει, χωρίς καμία υπερβολή... μπαρούφες!

Το νέο σενάριο λοιπόν που έπλασε το γνωστό έντυπο, μετά από την κατάρρευση της Jennifer φυσικά, είναι ότι η star των Friends κατηγορεί την Angelina, και μόνο αυτή, για την αναβολή του γάμου της με τον Justin Theroux. Όλα οφείλονται στον μεγάλο καυγά του ζεύγους που ακολούθησε την περιβόητη κατάρρευση η οποία οδήγησε στην κοινή απόφαση να μη γίνει ο γάμος τους αυτό το καλοκαίρι.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει: « Αναμενόταν να είναι η χρονιά της Jennifer και η Angelina τα κατέστρεψε όλα καθώς ο δικός της γάμος θα είναι η νούμερο ένα είδηση στους κύκλους της showbiz. Ο Justin φυσικά πρότεινε να αναβληθεί ο γάμος επ' αορίστου καθώς δε θέλει πλέον το όνομα της αγαπημένης του να εμπλέκεται μονίμως με αυτό των Brangelina. Η Jen όμως δεν έχει την ίδια άποψη καθώς πιστεύει ότι η Angelina έκανε επίτηδες την ανακοίνωση του αρραβώνα της μόνο και μόνο για να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή».

Και το παραλήρημα συνεχίζεται: « Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Jennifer και πίστευε ότι ο επικείμενος γάμος της θα την ανανέωνε. Δε νιώθει πληγωμένη αλλά θυμωμένη. Θέλει επιτέλους η Angie να πάψει να ανακατεύεται στη ζωή της».

Πειράζει που αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό το... παραμύθι; Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν για να ανεβάσουν τις πωλήσεις τους!