Beth Ditto: Παίρνει θέση στη «διαμάχη» Karl Lagerfeld- Adele

Beth Ditto: Παίρνει θέση στη «διαμάχη» Karl Lagerfeld- Adele

Η αντικομφορμίστρια τραγουδίστρια των Gossip μιλάει για τον Kaiser

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που θεωρούν την Beth Ditto τον πιο cool άνθρωπο του κόσμου, αυτή τη στιγμή. Η frontwoman των Gossip είναι αγαπητή στο μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης- και ειδικά τους fashionistas. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην Evening Standard η τραγουδίστρια πήρε θέση σε σχέση με την διαμάχη που ξεκίνησε ο Kaiser, όταν, σε συνέντευξη του, αποκάλεσε την Adele «χοντρή».

«Δεν πιστεύω ότι η ίδια η Adele θα αρνούνταν ότι έχει παραπάνω κιλά. Είμαι σίγουρη ότι δεν το κάνει. Ο Karl Lagerfeld επίσης υπήρξε χοντρός, γεγονός που πρέπει να το έχουμε υπόψη μας. Προφανώς και ο ίδιος δεν είναι υπερήφανος για αυτό. Πιστεύω, επίσης, ότι οι άνθρωποι του δίνουν υπερβολικά πολλή δύναμη! Είναι απλώς ένας εκκεντρικός σχεδιαστής, που δημιουργεί υπέροχα έργα, αλλά δεν λέει πάντα τα πιο cool πράγματα.

Για την Adele αμφιβάλλω για το κατά πόσο, και ελπίζω, και είμαι σχεδόν σίγουρη, ότι δεν σκέφτεται ποτέ την άποψη του Karl Lagerfeld. Πιστεύω ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεται, κάθε βράδυ. Κοιμάται μαζί με τα 85 Grammy της και τα εκατομμύρια των albums που έχει πουλήσει και, όσα κιλά κι αν είναι, σίγουρα δεν την απασχολεί!».