Τα νυχτοπερπατήματα της ελληνικής showbiz και αυτό το Σαββατοκύριακο

Γωγώ Φούντα
Τα νυχτοπερπατήματα της ελληνικής showbiz και αυτό το Σαββατοκύριακο

Ποιους νυχτερινούς προορισμούς τίμησαν οι Έλληνες celebrity;

Aκόμα ένα Σαββατοκύριακο οι Έλληνες celebrity νυχτοπερπάτησαν τιμώντας κυρίως τα παραλιακά μαγαζιά της Αθήνας καθώς το καλοκαίρι είναι μόλις ένα μήνα μακριά.

Η εκπρόσωπός μας στη φετινή Eurovision Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στο "Θέα" όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και η Πάολα, μαζί με το σκηνοθέτη και συνεργάτη της Kωνσταντίνο Ρήγο. Grande Opening έκανε το Akanthus και το παρόν έδωσαν για να το γιορτάσουν ο Αντώνης Ρέμος με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κώστας Πηλαδάκης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου, αλλά και ο Μίνωας με τη σύζυγό του Μαρί Κυριακού. Αμέσως μετά, η παρέα του Akanthus, εκτός του ζεύγους Κυριακού, συνέχισε τη διασκέδασή της στα "Αστέρια" όπου και πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Στέλιου Ρόκκου και του Δήμου Αναστασιάδη. Εκεί συνατήσαμε και τη Νόνη Δούνια, το συγκρότημα VEGAS, το Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Φανή Χαλκιά αλλά και το Γιώργο Σαμπάνη με την αγαπημένη του Πατρίτσια Μιλίκ-Περιστέρη.

Σειρά έχει το "Romeo" στο οποίο εμφανίζεται η Θέλξη και η Όλγα Φαρμάκη, όπου είδαμε τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου, την Κατερίνα Καινούργιου και το Γιώργο Γιγουρτάκη. Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Πατρίτσια Μιλίκ φαίνεται ότι είχαν όρεξη για ξενύχτια καθώς βρέθηκαν και στο "Posidinio" για να ακούσουν τον Πάνο Κιάμο ενώ στο ίδιο μαγαζί είδαμε και το Θάνο Πετρέλη.

Πλήθος celebrity και στο "Ακρωτήρι" καθώς εκεί γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ορθούλα Παπαδάκου. Την καλή τους φίλη τίμησαν η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραιανό Δέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, η Αννίτα Ναθαναήλ και φυσικά ο αδερφός της Γιώργος Παπαδάκος με τη σύζυγό του Μάντα Παπαδάκου. Τέλος, στο γνωστό μεζεδοπωλείο του Π.Φαλήρου "Ελλάδος Εικόνες" είδαμε τη Ζέτα Δούκα, την Τίνα Αλαμάνου αλλά και τη Νόνη Δούνια.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...