To εξώφυλλο της Nicole Kidman με την κόρη της

Γωγώ Φούντα
To εξώφυλλο της Nicole Kidman με την κόρη της

Ένα υπέροχο εξώφυλλο για το Harper's Bazaar της Αυστραλίας έκανε η διάσημη ηθοποιός Nicole Kidman ποζάροντας με την 18 μηνών κορούλα της Faith.

Παρά το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε λάτρη των botox και των πλαστικών επεμβάσεων, ομολογούμε ότι είχαμε χρόνια να δούμε τη Nicole τόσο όμορφη και λαμπερή.

Στη συνέντευξη που ακολούθησε μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και τις φωτογραφίες των παιδιών της και αν είναι υπέρ ή κατά να δημοσιεύονται στα περιοδικά. « Πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Εξάλλου δε δείχνουμε τα πρόσωπά τους, το μόνο που μπορείτε να δείτε είναι τα μαλλιά. Πιστεύω πως είναι ένας υπέροχος τρόπος να γιορτάσω το γεγονός ότι είμαι μαμά. Είναι οι κόρες μου, είναι οικογένειά μου».

Μάλλον οι δηλώσεις αυτές της ηθοποιού αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φωτογραφίζεται με τα παιδιά της όπως κάνουν άλλωστε και πολλές άλλες star.

Για την ιστορία, η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα αφού η Kidman έφτασε στι Σίδνευ, από το διάσημο φωτογράφο Will Davidson ενώ η ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα του οίκου Gucci.