Η Lindsay Lohan άρχισε να τα χάνει

Η Lindsay Lohan άρχισε να τα χάνει

Μεταξύ μας, άργησε και λίγο.

Ας το δούμε ρεαλιστικά. Όταν τρέχεις από δικαστήριο σε δικαστήριο, μπαινοβγαίνεις σε κέντρα αποτοξίνωσης πιο συχνά απ' όσο μπαινοβγαίνεις στα Starbucks για καφέ, έχεις περάσει από straight και gay σχέσεις χωρίς να έχεις καταλήξει απαραίτητα στο τι θες, πας σε πάρτι και γίνεσαι κομμάτια και μέσα σ' όλα, έχεις να δεις το όνομά σου σε επιτυχημένη ταινία τόσο καιρό που ούτε κι εσύ θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία φορά, το να κατέβει κάποια στιγμή ο γενικός στον εγκέφαλο είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Αν είσαι η Lindsay Lohan, είναι σίγουρο.

Γιατί αυτός ο πρόλογος; Απλούστατα, η ταλαίπωρη Lindsay, αφού πέρασε όλη τη Πέμπτη μέσα στο δικαστήριο, κατηγορούμενη για κλοπή, γύρισε σπίτι της και αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στους φαν της στο Facebook. Τουλάχιστον αυτός ήταν ο στόχος της, ο οποίος όμως κάπου στη πορεία χάθηκε, μιας και Lohan αντί για τον λογαριασμό της στο Faceboon, άνοιξε αυτόν στο Twitter και έγραψε: «Γεια σου Facebook. Ναι, είμαι όντως η Lindsay. Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα μου στο Facebook!».

Μην είστε σκληροί, η κοπέλα είχε μια δύσκολη μέρα. Και η τεχνολογία μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά πολύπλοκη, η αλήθεια να λέγεται.