Μiranda Kerr: Στην παραλία με τον γιο της Flynn

Γωγώ Φούντα
Μiranda Kerr: Στην παραλία με τον γιο της Flynn

Ο Flynn έγινε ολόκληρος άντρας και βγάζει βόλτα την μαμά του!

Μπορεί η Miranda Kerr να απουσίαζε από το φετινό Met Ball αλλά ο λόγος της απουσίας της ήταν αρκετά σημαντικός και ευχάριστος.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret στα νησιά Bora Bora με το σύζυγό της Orlando Bloom και τον 16 μηνών γιο τους Flynn. Ο χαριτωμένος μικρούλης, έχει να μοιάσει, έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαιτέρως τα παιχνίδια στην παραλία με την εκθαμβωτική μαμά του, η οποία έκανε σίγουρα πολλά αντρικά βλέμματα να γυρίσουν με το μικροσκοπικό λευκό μπικίνι της και τις υπέροχες αναλογίες της.

Μαμά και γιος, αφού κολύμπησαν και έπαιξαν με την άμμο, με τον Flynn να φοράει ένα κόκκινο μαγιώ βερμούδα, σωστός άντρας πια, πήγαν να συναντήσουν τον μπαμπά Orlando στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου τους.

Για το διάσημο ηθοποιό δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στα Bora Bora καθώς εκεί είχε γυριστεί η τριλογία του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών». Η διάσημη οικογένεια, εκτός από τα εξωτικά νησιά επισκέφθηκε και τη Ν. Ζηλανδία ενώ απ' ότι φάνηκε η Miranda στενοχωρήθηκε αρκετά που έχασε το φετινό Met Ball, καθώς έγραψε στο Twitter της λίγες ώρες πριν την εκδήλωση: « Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δε θα είμαι μαζί σας απόψε. Σας στέλνω την αγάπη μου από τη Ν. Ζηλανδία».