Christina Aguilera: Η εμφάνισή της με φωσφοριζέ... πάνα

Γωγώ Φούντα
Christina Aguilera: Η εμφάνισή της με φωσφοριζέ... πάνα

Έβαλε κάτι απλό και βγήκε!

Το μουσικό αμερικανικό show The Voice oδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του καθώς στο χθεσινό επεισόδιο παρέμειναν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι. Αντί όμως η βραδιά να είναι αφιερωμένη στους φιναλίστ, την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά η κριτής του διαγωνισμού Christina Aguilera, όχι απαραίτητα για καλό λόγο.

Η 30χρονη ντίβα της pop λοιπόν ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ένα φαντασμαγορικό show όπως μόνο αυτή ξέρει. Η μοναδική παραφωνία της υπόθεσης ήταν το κάτω μέρος της εμφάνισής της το οποίο δυστυχώς κυριαρχείτο από ένα ασημί καυτό σορτσάκι το οποίο έμοιαζε περισσότερο με... πάνα και το οποίο δεν κολάκευε την τροφαντή πλέον σιλουέτα της.

Και ενώ οι υπόλοιποι κριτές Adam Levine, Blake Shelton and Cee Lo Green διατήρησαν χαμηλούς τόνους, η τρελο- Christina ήταν αποφασισμένη να δείξει το υπέρλαμπρο ρούχο της! Και τα κατάφερε...

Δεν ξέρουμε αν οι συνάδελφοί της ικανοποιήθηκαν με αυτή την εμφάνιση, καθώς από την αρχή του διαγωνισμού η Christina δεν έχει υπάρξει υπόδειγμα κριτή προκαλώντας πολλές φορές αναστάτωση με την άδικη κριτική της, αλλά σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό ψυχαγωγήθηκε βλέποντας μία 30χρονη, να παριστάνει τη 18χρονη με εμφάνιση 2χρονης!