H Lady Gaga ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη

H Lady Gaga ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη

Η σταρ αποκαλύπτεται στην Amanda de Cadenet

Μία νέα lifestyle εκπομπή ξεκίνησε τον Απρίλιο με παρουσιάστρια την γλυκύτατη φωτογράφος και ηθοποιός Amanda de Cadenet, η οποία σε ένα girl's talk, κάνει τις πιο διάσημες σταρ του Hollywood -και όχι μόνο- να της εκμυστηρευτούν τα εσώψυχά τους μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατών.

Το show που ονομάζεται "The Conversation" (η συζήτηση) ανήκει στη σειρά Lifetime με παραγωγό την Demi Moore, και οι κυρίες που ανοίχτηκαν στην Amanda είναι αρκετές. Eva Longoria, Alicia Keys, Gwyneth Paltrow, Kelly Preston, Zoe Saldana, Sarah Silverman, Eva Mendes, Melissa Mc Carthy, Christina Applegate, Jane Fonda, Rita Wilson, Miley Cyrus, Portia De Rossi, κ.α. Κανένα θέμα δεν ξεφεύγει σεξ, κέρατο, έρωτας, ομοφυλοφιλία, υποκρισία, κατάθλιψη, νέυρα-τα συζητούν όλα επί προσωπικού!

Η τελευταία συνέντευξη που μεταδόθηκε, παρότι είχε μαγνητοσκοπηθεί από το Μάρτιο, ήταν αυτή της Lady Gaga. H ίδια δήλωσε πως δεν είναι απόλυτα ευτυχισμένη...

«Αγαπώ τη δουλειά μου και είμαι περήφανη γαι όσα έχω καταφέρει, αλλά είμαι μόνη. Δεν έχω καν σπίτι! Νιώθω σαν τσιγγάνα. Κοιμάμαι σε φουσκωτό στρώμα στους γονείς μου όταν είμαι εδώ! Δεν έχω καν σπίτι! Τραγικό».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Gaga αποκάλυψε: «Από τα 19 ήμουν λίγο πολύ εθισμένη στην κοκαΐνη. Στην αρχή δοκιμαστικά ίσως και από περιέργεια και αργότερα για να γεμίζω το κενό της μοναξιάς μου. Πολύ άσχημος τρόπος να γεμίζεις τα κενά σου σαν άνθρωπος. Στην ουσία τα μεγαλώνει. Ένιωθα μόνη. Είχα κλειστεί στο σπίτι που νοίκιασα φεύγοντας από το πατρικό μου και δεν έβγαινα καν. Με την προφαση της δημιουργίας για χρόνια βούλιαζα σε αυτήν την εξάρτηση και έχανα τον εαυτό μου. Δεν κατάφερνα απολύτως τίποτα. Δεν ήθελα να νιώθω μόνη αλλά κατέληγα πιο μόνη από ποτε. Μέχρι που είπα: Είσαι καλλιτέχνης! Σήκω και υπερασπίσου το ταλέντο σου αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα να αποκαλείσαι καλλιτέχνης».

Και κάπως έτσι η Mother Monster έφτασε εδώ που είναι σήμερα. Φαίνεται εκείνη και η Demi Lovato ήταν τυχερές- όχι όπως η Amy.

*Δείτε το teaser video της σειράς στο κάτω μέρος της οθόνης!