Νatalie Portman: Είναι ερωτευμένη και το δείχνει

Γωγώ Φούντα
Νatalie Portman: Είναι ερωτευμένη και το δείχνει

Το μπαλέτο σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Natalie Portman και του αγαπημένου της Benjamin Millepied, καθώς οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Black Swan», ταινία που είχε κεντρικό θέμα το μπαλέτο και χάρισε στη Natalie το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία της.

Δε θα μπορούσαν λοιπόν να μην παραβρεθούν στο ανοιξιάτικο γκαλά του μπαλέτου της Νέας Υόρκης για να θυμηθούν τα παλιά! Πιασμένοι από το χέρι και χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο επιβεβαίωσαν ότι είναι πραγματικά ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Η Natalie επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο σκούρο μπλε φόρεμα με βολάν αφήνοντας τους ώμους της ακάλυπτους δίνοντας μία σέξι νότα στο υπέρκομψο ντύσιμό της. Από την πλευρά του ο 34χρονος γάλλος σύντροφός της φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι το οποίο έδενε αρμονικά με την επιλογή της συντρόφου του.

Η ευτυχία του διάσημου ζευγαριού συμπληρώθηκε ένα χρόνο πριν καθώς απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους Aleph και μάλιστα η Natalie ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όταν παρέλαβε πέρυσι το Oscar για τη συγκλονιστική ερμηνεία της.