Sexy Mothers!

Sexy Mothers!

Οι πιο sexy, διάσημες, μαμάδες του Κόσμου!

Kate Hudson
Κόρη διάσημότητας (Goldie Hawn) και η ίδια, η Kate Hudson ξέρει τις δυσκολίες του να μεγαλώνει τον γιό της Ryder, σαν «φυσιολογική» μητέρα. Όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια.

Christina Aguilera
Η «θεά της Pop» περιόρισε κάπως τις υπερβολικά προκλητικές της εμφανίσεις και δηλώσεις μετά το 2008, όταν γέννησε τον γιό της Max.

Gwyneth Paltrow
Η ξανθιά Χολυγουντιανή σταρ, εκτός από το να πρωταγωνιστεί σε ταινίες είναι και η γοητευτική μαμά του Moses και της Apple, τα οποία «τρέχει» από παιδικό σε παιδικό πάρτυ άλλων celebrity kids – φίλων τους, όπως των τέκνων της Stella McCartney και της Madonna

Heidi Klum
Την ίδια στιγμή που ασχολείται με την τηλεόραση και κάνει πασαρέλα για την Victoria Secret, η Klum μεγαλώνει με εξαιρετικό τρόπο τα 4 παιδιά που απέκτησε με τον Seal – μόνη πια, μιας και πρόσφατα το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Angelina Jolie
Σύζυγος του Brad Pitt, διάσημη ηθοποιός, sex symbol, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ και μητέρα 6 παιδιών (από τα οποία 3 έχει γεννήσει η ίδια, ενώ τα υπόλοιπα τα έχει υιοθετήσει) η Jolie τα καταφέρνει όλα με θαυμαστή...αποτελεσματικότητα.

Jennifer Lopez
Η ισπανόφωνη τραγουδίστρια και ηθοποιός, αν και πρόσφατα γέννησε δίδυμα, επανέκαμψε πολύ γρήγορα πιο sexy από ποτέ.

Monica Bellucci
Η Ιταλίδα θεά είναι παντρεμένη με τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο κόρες, την Deva (2004) και την Leonie (2010). Παράλληλα, συνεχίζει να γυρίζει ταινίες αλλά και να κολάζει τους άντρες της Υφηλίου.

Cindy Crawford
Το θρυλικό τοπ – μόντελ, με όση χάρη περπατούσε στις πασαρέλες, με άλλη τόση μεγαλώνει τα δυο της παιδιά : τον Presley και την Kaya.

Halle Berry
Αν και έχει κερδίσει Όσκαρ για τις υποκριτικές της ικανότητες, η Halle Berry θεωρεί τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της αυτόν της μητέρας της 4χρονης Nahla.

Demi Moore
Η, αιωνίως νέα και επιθυμητή, ηθοποιός έχει 3 έφηβες κόρες με τον εξίσου διάσημου, πρώην, σύζυγό της Bruce Willis.

Gwen Stefani
Η ταλαντούχα και, εναλλακτικά stylish, τραγουδίστρια είναι περήφανη μητέρα δυο γιών, των Kingston και Zuma τους οποίους μεγαλώνει οργώνοντας παράλληλα την Υφήλιο με συναυλίες.