Το νου σας κύριε Γερουσιαστά

Το νου σας κύριε Γερουσιαστά

Σκάνδαλο στην Αμερικανική πολιτική ζωή από την παραίτηση του ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή Chris Lee, επειδή ανέβασε ημίγυμνη φωτογραφία στο social network, craiglist.

Μπορεί ο Vladimir Putin να κέρδισε πόντους ως ηγέτης μετά τη φωτογραφία του να τρέχει ημίγυμνος στη φύση και στα δάση, αλλά ο γερουσιαστής των συντηρητικών Αμερικανών πλήρωσε την on line αναζήτηση για ερωτική σύντροφο με την πολιτική του καριέρα.

Οι ρεπόρτερ των tabloids ανακάλυψαν πως ο οικογενειάρχης όταν δεν απολαμβάνει το δείπνο του με την οικογένεια του, αναζητά σύντροφο στο διαδίκτυο και μάλιστα πλασάρει τον εαυτό του ως sugar daddy. Μετά τη διαρροή της φωτογραφίας στο διαδίκτυο ο ίδιος, απολογήθηκε για το ενδεχόμενο κακό που μπορεί να προκάλεσε στην οικογένεια του και στους ψηφοφόρους του, και βέβαια αρνήθηκε τα προνόμια του ως γερουσιαστής.

Το σκάνδαλο είναι σίγουρα μεγάλο, αλλά ο κύριος Lee μια χαρά κρατιέται για την ηλικία του, έτσι μάλλον θα είχε πολλές επιτυχίες στο craiglist και κάποια απογοητευμένη καρδιά θα θέλησε να τον εκδικηθεί έτσι. Είδατε, κύριε Lee πως μετά τα πρώτα -ήντα ίσως θα ήταν καλύτερο να είστε πιο προσεκτικός με τις γυναικοδουλειές σας στο διαδίκτυο