Δείτε την Anne Hathaway με μαγιό!

Δείτε την Anne Hathaway με μαγιό!

Και αγορίστικη κόμμη

H Anne Hathaway συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό στο Miami την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα με μικροσκοπικό (σχετικά) μαύρο μπικίνι. Φανερά αδυνατισμένη και με εντελώς αγορίστικο κούρεμα για τις ανάγκες του νέου της ρόλου, έκανε την πρώτη της βουτιά με σκοπό να δώσει καλοκαιρινή αίσθηση στο κατάλευκό της χρώμα.

Στην παραλία τη συνόδευσε η μητέρα της και ο διεθνούς φήμης πολίστας και μοντέλο Nacho Figueras. Η Αnne πρωταγωνιστή ως Cat Woman στη νέα ταινία με το Batman, "The Dark Knight Rises" καθώς και στους "Les Miserables" (Οι άθλιοι). Η Michelle Pfifer που είχε παίξει επίσης την Cat Woman λέει για τη συνάδελφό της: «Λατρεύω την Hathaway. Είμαι θαυμάστριά της. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτούς τους ρόλους, είναι ότι τους ενσαρκώνουν διαφορετικοί άνθρωποι ανά τα χρόνια. Πιστεύω θα είναι τέλεια και δεν βλέπω την ώρα να τη δω»!

Πάντως εμείς έχουμε να παρατηρήσουμε πως η γλυκύτατη Anne είναι σε πολύ καλή φόρμα και σα να έχει πάρει λίγο τα πάνω της από τις φοτό των γυρισμάτων-αν και το μαλλάκι δεν μας ξετρελαίνει. Ας όψεται η τέχνη!