Jennifer Aniston: Δείτε την προσωρινή "ερωτική φωλιά" που μοιράζεται με τον Justin Theroux

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Δείτε την προσωρινή "ερωτική φωλιά" που μοιράζεται με τον Justin Theroux

Σε αυτό το... φτωχικό μένει προσωρινά το διάσημο ζευγάρι!

Το διάσημο ζεύγος Jennifer Aniston και Justin Theroux βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού προχωρώντας στην ανακαίνιση της υπέροχης βίλας τους στο Bel Air.

Η 8.500 τετραγωνικών μέτρων κατοικία η οποία αποκτήθηκε «κοψοχρονιά» από τη διάσημη ηθοποιό, καθώς σύμφωνα με φήμες η αρχική της τιμή ήταν 24,900,000 δολάρια και αυτή την απέκτησε με μόλις 21.000.000, βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών της Santa Monica ενώ από την άλλη πλευρά διαθέτει εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, συνδυάζοντας έτσι βουνό και θάλασσα. Επιπλέον, η συγκεκριμένη γειτονιά είναι γειτονιά πολλών... αστέρων καθώς Jen και Justin έχουν γείτονες τους Nicholas Cage, Hugh Hefner και Lauren Bacall.

Όσο όμως το ζευγάρι αναμένει την ολοκλήρωση των εργασιών, στεγάζει τον έρωτά του σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Beverly Hills το οποίο διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια!

Επιπλέον το σπίτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως... άνδρο τεχνολογίας με τις υπερσύγχρονες συσκευές να βρίσκονται σε κάθε γωνιά του, ενώ καθώς κανείς το διασχίζει δελεάζεται όλο και περισσότερο από την ειδικά διαμορφωμένη είσοδο, τις επικαλυπτόμενες τεχνητές κατασκευές με νερό και τη χειροποίητη πίσω πόρτα.

Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του σπιτιού προσφέρουν ότι καλύτερο από άποψη κατοικίας στην California: θέα στον Ωκεανό, πολύ κοντά στην πόλη, υπαίθριο χώρο για μαγειρική, τεράστια πισίνα και ιδιωτικό σπα.

Το διάσημο ζευγάρι ανυπομονεί να γιορτάσει σε λίγες μέρες την πρώτη του επέτειο με την Jennifer να δηλώνει για το σύντροφό της: «Είναι αναμφίβολα ο προστάτης μου. Είναι ένας υπέροχος και πολύ αστείος άνθρωπος».

Όσον αφορά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της star των «Friends», εξαιτίας της απουσίας της από την τελετή των τηλεοπτικών βραβείων στις 2 Μαίου, η εκπρόσωπός της διέψευσε ότι η Jen περιμένει παιδί και αρκέστηκε να δηλώσει ότι απλά δεν ένιωθε καλά.