Γνωστός rock star αποφάσισε να γίνει γυναίκα

Γνωστός rock star αποφάσισε να γίνει γυναίκα

Σοκαριστική δήλωση γνωστού τραγουδιστή, που θα υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

O Tom Gabel είναι ο κιθαρίστας και ο βασικός τραγουδιστής του punk rock συγκροτήματος "Against Me". Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό συγκρότημα στην Ελλάδα, αλλά πρόκειται για ένα σημαντικό συγκρότημα και πολύ γνωστό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όμως η είδηση δεν είναι αυτή. Η είδηση είναι ότι ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Rolling Stone" ότι από εδώ και στο εξής έχει πρόθεση να ζήσει ως γυναίκα. Ο Tom, που εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα ταυτότητας φύλου, σύντομα θα ξεκινήσει τη διαδικασία της μετάβασης, ξεκινώντας αρχικά ορμονοθεραπεία για να υποβληθεί αργότερα σε εγχείρηση αλλαγή φύλου. Το νέο του όνομα θα είναι Laura Jane Grace και το εντυπωσιακό είναι ότι θα παραμείνει παντρεμένος με τη σύζυγό του Heather, η οποία στηρίζει την απόφασή του.

Ο Tom πριν αποφασίσει να το ανακοινώσει δημόσια, συζήτησε με τον στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο. Και επειδή είναι η πρώτη φορά που ένας γνωστός rock star θα υποβληθεί σε διαδικασία αλλαγής φύλου, o ίδιος μοιάζει να ξέρει καλά τι τον περιμένει. «Πρόκειται να περάσω πολλές στιγμές ντροπής και δεν θα είναι ευχάριστο» λέει στο "Rolling Stone" και συνεχίζει: «ελπίζω οι άνθρωποι να με καταλάβουν και ελπίζω να είναι αρκετά ευγενικοί μαζί μου».
Όσον αφορά στο μέλλον του "Against Me", ο Tom ή αλλιώς η Laura Jane πιστεύει ότι τα οιστρογόνα δεν θα επηρεάσουν την ποιότητα της φωνής της και ότι οι fan του συγκροτήματος θα σταθούν στο πλευρό της.