Kristen Stewart: Με τα... αθλητικά της στην πρεμιέρα της «Χιονάτης»

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Με τα... αθλητικά της στην πρεμιέρα της «Χιονάτης»

Eίναι αθλητικός τύπος και το δείχνει!

Μπορεί η διάσημη ηθοποιός Kristen Stewart να έδειχνε εκθαμβωτική με την υπέροχη gothic glamour εμφάνισή της στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας της ταινίας Snow White and the Huntsman στο Λονδίνο, αλλά κατεβαίνοντας προς τα... κάτω, παρατηρήσαμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά!

Η 22χρονη star έχει δηλώσει αμέτρητες φορές ότι απεχθάνεται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και για ακόμη μία φορά το απέδειξε. Όσο και αν προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από ένα θάμνο, ο φακός την τσάκωσε να αλλάζει παπούτσια και να αντικαθιστά τα ψηλοτάκουνά της, με τα αγαπημένα της αθλητικά Nike!

Παρόμοιο σκηνικό είχαμε ζήσει και παλαιότερα στην πρεμιέρα του Twilight Saga: Breaking Dawn: Part One και πάλι στη Βρετανική πρωτεύουσα, όπου η Kristen είχε φορέσει για ακόμη μία φορά τα αθλητικά της κάτω από την πανάκριβη τουαλέτα της.

Κατά τ' άλλα, η νεαρή star παρέδωσε για ακόμη μία φορά μαθήματα κομψότητας καθώς διατήρησε το δέρμα της πάνλευκο, με έντονο μακιγιάζ στα μάτια θυμίζοντας αρκετά τον ρόλο της στην ταινία, αυτόν της Χιονάτης. Το εντυπωσιακό φόρεμά της ήταν Marchesa από τη φθινοπωρινή συλλογή της διάσημης φίρμας.

Η συμπρωταγωνίστρια της Kristen και εξίσου εντυπωσιακή Charlize Theron, εμφανίστηκε και αυτή ντυμένη στα μαύρα, με μία αποκαλυπτική Christian Dior τουαλέτα η οποία αγκάλιαζε με μαύρο τούλι τα ατελείωτα πόδια της.

Και μπορεί στην ταινία η Charlize Theron να υποδύεται την κακιά μητριά της Kristen, Βασίλισσα Ravenna, στην πραγματικότητα όμως οι δύο star έχουν άψογες σχέσεις καθώς δε σταμάτησαν να αγκαλιάζονται και να ψιθυρίζουν η μία στην άλλη πράγματα που πολύ θα θέλαμε να μάθουμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε...