Η Stacey Keibler αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειο σώμα

Γωγώ Φούντα
Η Stacey Keibler αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειο σώμα

Ακολουθήστε τις συμβουλές της και βρείτε κι εσείς τον δικό σας George Clooney...

Η Stacy Keibler είναι η τελευταία αγαπημένη του πιο περιζήτητου εργένη του Hollywood, ναι καλά καταλαβάτε του George Clooney, και με την πρόσφατη φωτογράφισή της στο περιοδικό Self, μας αποδεικνύει πως βρίσκεται επάξια στο πλευρό του.

Η εκτυφλωτική ξανθιά, φωτογραφίζεται με outfit γυμναστηρίου επιδεικνύοντας το αψεγάδιαστο κορμί και τα υπέροχα, καλλίγραμμα πόδια της. Πότε με καυτό σορτς και κοντό μπλουζάκι, πότε με λευκό παντελόνι και πότε με φούστα, μοιράζεται με τις αναγνώστριες τα μυστικά της για τέλεια εμφάνιση ενώ δεν παραλείπει να δείξει και τις αγαπημένες της ασκήσεις γυμναστικής.

« Αυτοπεποίθηση μπορεί να κανείς να αντλήσει από το οτιδήποτε. Το σημαντικότερο είναι να προσπαθείς μονίμως στη ζωή για να πετύχεις τους στόχους σου. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας θα νιώθεις γεμάτος μόνο και μόνο από την προσπάθεια που έχεις καταβάλει».

Και συνεχίζει: « Πάντα να βάζετε στόχους τους οποίους μπορείτε να πετύχετε. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι ο καθένας προχωρά στη ζωή μόνος του και είναι πολύ θετικό να θέτετε κάθε φορά και μία νέα πρόκληση στον εαυτό σας».

Σχετικά με τη γυμναστική δηλώνει: « Το σώμα σας αρχίζει να αλλάζει όταν καίτε θερμίδες και το έχετε μονίμως σε εγρήγορση. Έτσι, όποτε μία άσκηση είναι απαιτητική το μόνο που σκέφτομαι είναι το υπέροχο αποτέλεσμα που θα δω μετά στο σώμα μου».

Τέλος, μοιράζεται και ένα μυστικό της για να μην αποφεύγουμε τη σκληρή γυμναστική: «Προσπαθήστε να δείτε την άσκηση σαν παιχνίδι. Όσο περισσότερο την απολαμβάνετε, τόσο γρηγορότερα θα δείτε αποτελέσματα στο σώμα σας».