Angelina Jolie: «Αν δεν υπήρχε ο Billy Bob Thornton ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός»

Angelina Jolie: «Αν δεν υπήρχε ο Billy Bob Thornton ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός»

Η Angie γράφει τον πρόλογο στην αυτοβιογραφία του πρώην άντρα της και δεν λυπάται τα κοπλιμέντα.

Ήταν ένα από τα πιο παράξενα αλλά και ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood -ποιος μπορεί να ξεχάσει τα μενταγιόν-φιαλίδια με το αίμα; - και η σχέση τους ήταν πρωτοσέλιδο για πολύ καιρό και για διάφορους λόγους, εξίσου «ιδιαίτερους». Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς 9 χρόνια μετά το διαζύγιό τους καθένας έχει φτιάξει πλέον τη δική του ζωή και οικογένεια και οι δρόμοι τους σπάνια συναντιούνται.

Φαίνεται όμως πως η αγάπη της Angelina Jolie για τον πρώην σύζυγό της Billy Bob Thornton (και vice versa) είναι διαχρονική και βαθιά και τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Γι᾽ αυτό και ο πρόλογος στην αυτοβιογραφία του 56χρονου ηθοποιού, «The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts», η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι γραμμένος από την ίδια την Jolie. Και η 36χρονη ηθοποιός δεν λυπήθηκε τις φιλοφρονήσεις.

«Έχει ένα ασύγκριτο πνεύμα και μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι να πονέσει το πρόσωπό σου» γράφει μεταξύ άλλων η Angelina στον πρόλογο του βιβλίου και συμπληρώνει:

«Το να είσαι μαζί του είναι σαν να είσαι με έναν τρελό μαθηματικό. Συνεχώς μετρά και επαναλαμβάνει πράγματα. Μερικοί άνθρωποι διαβαίνουν μέσα από τη ζωή έχοντας την ικανότητα να σωπαίνουν τις φωνές μέσα στο κεφάλι τους. Αυτός δεν μπορεί. Κι εγώ, και όλοι όσοι τον ξέρουν καλά, τον αγαπάμε γι᾽ αυτό».

«Ξέρω ένα πράγμα: Ο κόσμος θα ήταν σίγουρα ένα διαβολεμένα πιο βαρετό μέρος, αν αυτός ο άντρας δεν βρισκόταν μέσα του».

Jolie και Thornton είχαν παντρευτεί στο Las Vegas τον Μάιο του 2000 και χώρισαν τον Ιούνιο του 2002, μόλις τρεις μήνες αφού η ηθοποιός είχε υιοθετήσει το πρώτο της παιδί, τον Maddox. Ο ίδιος ο Billy Bob παραδέχτηκε αργότερα πως ο χωρισμός τους ήταν δικό του λάθος: «Τα θαλάσσωσα γιατί δεν πίστευα πως είμαι αρκετά καλός γι᾽αυτήν. Είχε ένα συγκεκριμένο τρόπο που ήθελε να ζήσει τη ζωή της, εγώ είχα έναν άλλο, και απλά ήμουν πολύ ανασφαλής».