Η Milla Jovovich φωτογραφίζεται αλά Marilyn

Η Milla Jovovich φωτογραφίζεται αλά Marilyn

Για το εξώφυλλο του Madame Figaro

Η 36χρονη ηθοποιός, στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας και πάλι πάνω της με την τελευταία της φωτπογράφιση. Η Milla Jovovich ποζάρει ως άλλη Marilyn Monroe για την Ellen von Unwerth του περιοδικού Madame Figaro Γαλλίας.

Όσο μας εντυπωσιάζει αρχικά στο εξώφυλλο, άλλο τόσο μας ξετρελαίνει στο εσωτερικό της έκδοσης με τη συνέντευξη και τις προκλητικές της πόζες.

Για τη φωτογράφιση με την Ellen von Unwerth:
-Το σπίτι βρισκόταν στο όρος Όλυμπος, μία περιοχή του Hollywood, χτίστηκε το 1958 και δεν έχει αλλάξει από τότε. Χάρη στον ιδιοκτήτη 96 ετών που ζει εκεί, το σπίτι έχει διατηρήσει το χαρακτήρα του. Η κόρη μου,Ever ήταν μαζί μας αλλά την έστειλα στη μητέρα μου που ζει κοντά γιατί είχε πολλή σκόνη και την έπιασε αλλεργία. Δεν είμαι μανιακή με την καθαριότητα, αλλά ότι μπορεί να βλάψει την υγεία το αποφεύγω.

Πώς αισθάνθηκε σαν Marilyn:
-Η Ellen έχει τρελό χιούμορ. Δεν κάνω τη Marilyn, απλά υιοθετήσαμε το στυλ της με το styling. Διαχωρίζουμε όμως την πλάκα από το σεβασμό που τρέφουμε προς το χαρακτήρα της.

Πώς διαφέρει από την κόρη της:
-Ένα χρόνο πιο μεγάλη από αυτήν ήμουν όταν έφτασα στην Αμερική από τη Ρωσία. Στο σχολείο ένιωθα πως ήρθα από άλλο πλανήτη. Η Ever έχει μεν Ρωσίδα μαμά, Άγγλο πατέρα και γράφτηκε στο Γαλλικό Los Angeles.... Η Ρωσική εκπαίδευση δεν αφήνει περιθώρια στο παιδί για να διαμορφώσει γνώμη. Εμείς αγωνιζόμασταν να ακουστούμε. Εκείνη αγωνίζεται μόνο στο Taekwondo!

Τι θα ήθελε να είναι:
-Μαμά που δεν εργάζεται και μένει στο σπίτι. Περισσότερο χρόνο για την οικογένειά μου που είναι κάτι ενδιαφέρον για μία εργασιομανή όπως εγώ. Τώρα προγραμματίζουμε με ραντεβού τις ώρες που θα περάσουμε μαζί. Ετοιμάζω 4 κομμάτια με φίλους μουσικούς και ένα video σκηνοθετημένο από τον Simon Cahn. Η Ever με φωνάζει αδελφούλα. Με τον σύζυγό μου δεν κάνουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδί, αλλά δεν κάνουμε και κάτι για να το αποφύγουμε...