Ποια star βγήκε έξω με τα «μαγαζιά της ανοιχτά»;

Γωγώ Φούντα
Ποια star βγήκε έξω με τα «μαγαζιά της ανοιχτά»;

H Sofia παράφαγε και χρειάζεται καινούρια παντελόνια!

Ποιος είπε ότι οι διάσημες και supersexy δε βιώνουν τους χωρισμούς τους όπως εμείς οι... κοινές θνητές; Η κατάθλιψη, το κλάμα και η κατανάλωση οποιασδήποτε παχυντικής τροφής βρεθεί μπροστά μας δεν αποτελεί προνόμιο μόνο δικό μας.

Ζωντανή απόδειξη, η star της σειράς « Modern Family» και μία από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, Sofia Vergara. Η 39χρονη καλλονή λοιπόν, εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ναι μεν εκθαμβωτική όπως πάντα, αλλά και λίγο... ξεκούμπωτη! Βλέπετε ο πρόσφατος χωρισμός της από τον επί δύο χρόνια αγαπημένο της επιχειρηματία μάλλον της κόστισε αρκετά με αποτέλεσμα το κορίτσι μας να το ρίξει στο φαί και οι συνέπειες των παρασπονδιών της να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Δεν εξηγείται αλλιώς το ξεκούμπωτο τζιν παντελόνι της και η κοιλίτσα που ξεπρόβαλε από μέσα!

Στενός φίλος της star δήλωσε σχετικά με το χωρισμό της: « Η σχέση τους ήταν καταδικασμένη από την αρχή καθώς ήταν πολύ αταίριαστοι. Η Sofia είναι αυθόρμητη, κοινωνική και λατρεύει την καλοπέραση και τα πάρτι. Κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον πρώην της ο οποίος ήταν πιο χαμηλών τόνων και προτιμούσε να ασχολείται με τις επιχειρήσεις και την πολιτική του καριέρα».

Εκτός από τη ζουμερή Λατίνα, συντετριμμένος με το χωρισμό είναι και ο 19χρονος γιος της, ο οποίος έβλεπε στο πρόσωπο του συντρόφου της μητέρας του τον πατέρα που ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει. Πάντως για την ιστορία, η Sofia δεν κυκλοφορούσε εξ' αρχής με ξεκούμπωτο παντελόνι. Μήπως την αδικούμε και απλώς κατά τη διάρκεια του shopping κολάτσισε και πρήστηκε;