Οι πιο σέξι άντρες του Hollywood, γυμνοί

Οι πιο σέξι άντρες του Hollywood, γυμνοί

Οι πρωταγωνιστές της πιο σέξι ταινίας της χρονιάς, βγάζουν τα ρούχα τους.

Και οι τέσσερις που ποζάρουν στο εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly, έχουν κατά καιρούς ψηφιστεί ανάμεσα στους πιο σέξι ηθοποιούς του πλανήτη.


Επιτέλους ήρθε η ώρα να τους δούμε γυμνούς στη νέα ταινία "Magic Mike", στην οποία, ένας πεπειραμένος στρίπερ προσπαθεί να διδάξει έναν νεότερο άντρα, στην τέχνη του να κάνεις πολλά χρήματα, βγάζοντας τα ρούχα σου. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι το αντρικό καστ, που από πλάνο σε πλάνο, ξεφορτώνεται τα ρούχα του, για να μείνει με τα απαραίτητα.


Οι τέσσερις σέξι stars που κοσμούν το εξώφυλλο είναι:
Ο Channing Tatum (ο γονατιστός) με δύο πολύ πετυχημένες ταινίες φέτος, το "The Vow" και το "21 Jump Street". Αριστερά ο 43χρονος Mattthew McConaughey, στο κέντρο ο σέξι λυκάνθρωπος από το σίριαλ "True Blood" Joe Manganiello και δεξιά ο Matt Bomer, που έγινε γνωστός από το σίριαλ "White collar", ο οποίος πρόσφατα παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι gay.
Μέχρι να βγει η ταινία στις ελληνικές αίθουσες θαυμάστε τις φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν στο site του περιοδικού, με τα αγόρια να κάνουν ό.τι καλύτερο μπορούν.