Ήταν άτακτα κορίτσια, Captain America

Ήταν άτακτα κορίτσια, Captain America

Ο Chris Evans, θα επιστρέψει σε λίγο καιρό στη μεγάλη οθόνη ως Captain America, αλλά οι παραγωγοί έχουν τόση πίστη στο ρόλο του που ετοιμάζονται ήδη για το sequel.

Εγώ στο Queen.gr ξέρουμε πως όλες χρειάζεστε μικρά οφθαλμόλουτρα μες στην ημέρα για να αντεπεξέρχεστε στις δυσκολίες τη ζωής, έτσι φροντίζουμε πάντα να σας υπενθυμίζουμε τι κάνουν οι άντρες που θα θέλατε να έχετε στο κρεβάτι της σας και στη ζωή σας, αλλά προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί στο δρόμο σας.

Ένα από αυτούς είναι ο Chris Evans, o οποίος αν και έχει παραφουσκώσει από το γυμναστήριο, συνεχίζει και δεν αφήνει ασυγκίνητο το γυναίκειο μάτι. Τελευταία εξέλιξη στη ζωή του είναι η έναρξη της συγγραφής του sequel της ταινίας που πρωταγωνιστεί, το Captain America.

Μπορεί η ταινία να βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούλη, αλλά τα Marvel Studios θεωρούν ότι η ταινία του Chris θα φέρει πολλά λεφτά στα ταμεία τους. «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν;» ή «όποιος βιάζεται σκοντάφτει;», είναι η παροιμία που χαρακτηρίζει καλύτερα την απόφαση των Marvel Studios, που θα κριθεί το επερχόμενο καλοκαίρι.