Ανακηρύχτηκαν οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Γεννήθηκαν όμως άντρες!

Ανακηρύχτηκαν οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Γεννήθηκαν όμως άντρες!

Οι πιο διάσημες transsexual του modeling

O Σερβοαυστραλιανής καταγωγής Andrej Pejic είναι «ανδρόγυνος» και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να θεωρείται κορυφαίο μοντέλο τόσο ανάμεσα στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Τον Ιανουάριο του 2011, περπάτησε στα μεγαλύτερα show της Εβδομάδας μόδας του Παρισιού και για τα δύο φύλο. Μάλιστα ήταν το κεντρικό πρόσωπο των επιδείξεων του Jean-Paul Gaultier και του Marc Jacobs. Έχει κερδίσει από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη με τις πιο ωραίες γυναίκες αλά και τους πιο ωραίους άντρες του κόσμου.


Η βραζιλιάνα καλλονή Lea T. γεννήθηκε με το όνομα Leandro Cerezo το 1981, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. Μούσα του οίκους Givenchy, προέβη σε εγχείρηση αλλαγής φύλου πριν λίγους μόνο μήνες.


Δύσκολο να πιστέψει κανείς πως η Claudia Charriez γεννήθηκε άντρας! Κέρδισε το διαγωνισμό America's Next Top Model και υπέγραψε με το The Janice Dickinson Modeling Agency ενώ εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές το 2008. Την ίδια σεζόν κέρδισε και τον πρώτο τίτλο στην εκπομπή της Tyra Banks, America's Next Top Transsexual Model .


Ως Darrell Walls ήρθε στον κόσμο το 1985, η γνωστή μοντέλα της Αμερικής, Isis King η οποία ήταν η πρώτη transsexual που τόλμησε να διεκδικήσει τη συμμετοχή και τη νίκη στο America's Next Top Model. Τα κατάφερε φυσικά!

Η αργεντινή, Florencia De La V γεννήθηκε το 1976 με το όνομα Roberto Carlos Trinidad,εξελίχθηκε όμως σε μία από τις πιο γνωστές πρωταγωνίστριες την λατινική Αμερική και όχι μόνο. Εργάστηκε ως μοντέλο, ακόμη και ως editor σε περιοδικό. Πλέον είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών που απέκτησε με παρένθετη μητέρα.


Η Sirapassorn (AKA Sammy) Atthayakorn από την Ταϊλάνδη κέρδισε τον τίτλο Miss International Queen το 2011, αφού η επιτροπή του Miss World της αφαίρεσε τον τίτλο όταν έμαθε ότι γεννήθηκε άντρας. Ποιος μπορεί να το ξεχάσει αυτό;


Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Τζένη Χειλουδάκη. Η διάσημη transsexual της Ελλάδας, που κέντριζε στα 20 της το ενδιαφέρον του εξωτερικού χάρη στην ιδιαίτερη ομορφιά της, στα 43 της αποφασίζει να παντρευτεί μυστικά, με πολιτικό γάμο. Με πολυτάραχη ερωτική ζωή στο ενεργητικό της, γίνεται ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της εποχής της, φωτογραφίζεται για μεγάλα περιοδικά και γίνεται διακαής πόθος πολλών ανδρών. Πιο γυναίκα από πολλές αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει όπως εκείνη θέλει πια με απόλυτη συνειδητοποίηση των επιλογών της. Ασχολείται με τη συγγραφή και η αυτοβιογραφία της γίνεται best seller.

Mήπως τελικά γυναίκα δεν γεννιέσαι αλλά... γίνεσαι;