Κάννες 2012: Η Beth Ditto παρουσιάζει την μέλλουσα γυναίκα της

Κάννες 2012: Η Beth Ditto παρουσιάζει την μέλλουσα γυναίκα της

Η πληθωρική και αγαπημένη τραγουδίστρια των Gossip παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με την σύντροφό της και ανακοίνωσε τον επικείμενο γάμο τους.

H Beth Ditto δεν είναι μόνο αυτό που λέμε «φωνάρα». Εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια του συγκροτήματος Gossip, είναι και ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα της μόδας αλλά και της gay-lesbian-bi κοινότητας, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχει παραδεχτεί ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλη και υποστηρίζει με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων παγκοσμίως.

Έτσι, όταν εμφανίστηκε χτες στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών μαζί με την σύντροφό της Kristen, οι εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας στις οποίες επιδίδονταν δεν ξάφνιασαν κανέναν. Αυτό που ξάφνιασε, ήταν η ανακοίνωση του γάμου τους, διά στόματος της ίδιας της Beth.

«Παντρεύομαι του χρόνου τον Ιούνιο με την σύντροφό μου Kristen. Ο γάμος θα γίνει στη Χαβάη, γιατί από εκεί κατάγεται η κοπέλα μου», είπε η Ditto στους δημοσιογράφους, δείχνοντας το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της, σε σχήμα λουλουδιού.

Η ανακοίνωση αυτή, ωστόσο, δεν ήταν τόσο ξαφνική για όσους ξέρουν καλά την τραγουδίστρια. Η Kristen ήταν χρόνια βοηθός της Ditto και η χημεία μεταξύ τους έκανε «μπαμ» στο χιλιόμετρο, αλλά η Beth περίμενε πρώτα να χωρίσει από την επί 9 έτη σύντροφό της, και τρανσέξουαλ, Freddie Fagula, για να μπορέσει να προχωρήσει τη σχέση της με την Kristen.

«Ήταν κάτι που κρατούσα καλά φυλαγμένο μέσα μου» είχε πει παλιότερα η Ditto. «Αλλά όλοι το ήξεραν. Ακόμα και άτομα σε πάρτι και κλαμπ που βρισκόμουν έλεγαν ¨Πότε θα είναι επιτέλους μαζί αυτές οι δύο;¨. Υπήρχε πάντα μια μικρή ενοχή μέσα μου γιατί ένιωθα σαν να απατούσα, αλλά δεν απάτησα ποτέ (την Freddie). Ήμασταν μαζί για 9 χρόνια και πάντα ανησυχούσα πως κάποια στιγμή θα τελείωνε. Με την Kristen δεν ανησυχώ ποτέ για τίποτα. Νιώθω ολόκληρη και γεμάτη».

Με το καλό τα κορίτσια, λοιπόν, και να πούμε πως αυτός είναι ένας γάμος που πολύ θα θέλαμε να ήμασταν καλεσμένοι.