Οι αγαπημένοι μας celebrities στους Simpsons

Οι αγαπημένοι μας celebrities στους Simpsons

Μία ακόμα celebrity εμφάνιση στην δημοφιλή σειρά

Πρόσφατα οι τηλεθεατές του αμερικανικού σήριαλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ένα guest ρόλο την Lady GaGa. Και εάν η superstar, πριν τα γυρίσματα, δήλωνε ιδιαίτερα αγχωμένη για το cameo της στην σειρά, η αλήθεια είναι ότι, δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία star που ένιωσε έτσι αφού, στα 23 χρόνια προβολής τους, οι Simpsons έχουν φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της showbiz. Ας δούμε κάποιες από τις αγαπημένες μας celebrity εμφανίσεις στην φανταστική πόλη του Springfield.

michellepfeiffer


Michelle Pfeiffer
Την πέμπτη σεζόν προβολής των Simpsons η Pfeiffer εμφανίστηκε στο επεισόδιο με τίτλο «The Last Temptation of Homer», όπου υποδύθηκε την Mindy Simmons- μία συνάδελφο του Homer στο πυρηνικό εργοστάσιο όπου εργάζεται. Στο επεισόδιο, οι δύο πρωταγωνιστές αναπτύσσουν αμοιβαία ερωτική έλξη, η οποία, όμως, δεν εκτονώνεται, παρά με ένα φιλί, αφού ο αγαπημένος κίτρινος πρωταγωνιστής δεν θέλει να απατήσει την σύζυγό του, Marge.

zooey_simpsons

Zooey Deschanel
Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς New Girl, στο επεισόδιο «Apocalypse Cow» της 19ης σεζόν, υποδύεται την αγρότισσα Mary. Η Mary φτάνει ένα βήμα πριν από τον γάμο με τον γιο της οικογένειας, Bart, όταν αυτός σώζει μία αγελάδα της φάρμας της από σφαγή και της την παραδίδει- γεγονός που, σύμφωνα με τον cowboy πατέρα της είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι ο Bart θέλει να την ζητήσει σε γάμο.

drew_simpsons


Drew Barrymore
Αφού, το 2000, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι τεράστια fan των Simpsons, της έγινε η πρόταση για να εμφανιστεί στη σειρά. Στο επεισόδιο με τίτλο «Insane Clown Poppy» η Barrymore υποδύθηκε την κόρη του κλόουν του Springfield, Krusty. Η Sophie, όπως είναι το όνομα του χαρακτήρα, είναι το αποτέλεσμα ενός one- night stand του Krusty με μία στρατιώτη, που πολέμησε στον πόλεμο του Κόλπου.

jkrowling_simpsons

J.K. Rowling
Το 2003, στο επεισόδιο ονόματι «The Regina Monologues», η οικογένεια Simpson βρέθηκε για διακοπές στο Λονδίνο. Μετά από την τυχαία συνάντησή τους με τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Tony Blair, οι Simpsons συναντάνε, τυχαία, έξω από ένα βιβλιοπωλείο την συγγραφέα των βιβλίων του Harry Potter.

hathaway_simpsons



Anne Hathaway
Η πρωταγωνίστρια του The Devil Wears Prada απόλαυσε τόσο πολύ την guest εμφάνισή της στους Simpsons που δεν αρκέστηκε σε ένα, μόνο επεισόδιο. Η πρώτη φορά ήταν το 2009, στο «The Good, the Sad and the Drugly», όταν υποδύθηκε ένα 11χρονο κορίτσι ονόματι Jenny, που καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια την καλή πλευρά του χαρακτήρα του Bart. Η δεύτερη εμφάνιση της Hathaway έγινε το 2010, στο επεισόδιο «Once Upon A Time In Springfield». Εκεί, η ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο της Princess Penelope, συναδέλφου, επί σκηνής, του Krusty the Clown. Για αυτή της την δεύτερη εμφάνιση, μάλιστα, η Hathaway κέρδισε βραβείο Emmy.