Εμείς όταν ενοχλούμε φεύγουμε...

Εμείς όταν ενοχλούμε φεύγουμε...

Α! Πες μας ό,τι θες ως λαό, μόνο ανεπιθύμητους μη μας πεις γιατί το παίρνουμε κατάκαρδα! Στο news bomb, διάβαζα πως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου τώρα που έχει χρόνο, ασχολείται πιο χάλαρα με θέματα που πάντα τον αφορούσαν, όπως αυτά της Σοσιαλιστικής Διεθνούς «και προσπαθεί να διατηρήσει τις προσωπικές του επαφές στο διεθνές πολιτικό στερέωμα». Έτσι φροντίζει να μιλά με σοσιαλιστές ηγέτες ή ακόμα και να τους συναντά όποτε αυτοί έρχονται στην Ελλάδα. Υποθέτω δηλαδή πως δε βλέπει τον Μάρτιν Σουλτς και του λέει «είσαι μεγάλε για κάνα ταβλάκι και τι χαμπάρια;» αλλά κάθονται σε πολυθρόνες και προβληματίζονται για το μέλλον της Ευρώπης, το αύριο του Σοσιαλισμού, το μεθαύριο του και τέτοια.
Πήρε σου λέει και τον Ολάντ να του πει συγχαρητήρια και τους σκίσαμε τους άλλους τους δεξιούς, στη Γαλλία που δεν έχει και Τσίπρα γι'αυτό και την γλίτωσε! Εμ, τι θα ήταν αγενής; Άμα παντρεύει ο άλλος παιδί, παντρεύεται ο ίδιος καμία μικρούλα, έχει γιορτή, γενέθλια, επαίτειο ή βγαίνει Πρόεδρος, παίρνεις ένα τηλέφωνο και ας χρεωθείς στο κινητό, πως να το κάνουμε!

Όμως, ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας, ασκεί και τα αγαπημένα του σπορ. Κάνει ποδήλατο, τρέχει και κολυμπάει πολύ συχνά. Σε πρόσφατη, μάλιστα, συζήτηση με δημοσιογράφους είχε παραδεχτεί πως πλέον θα μπορεί να αθλείται χωρίς τον φόβο των παπαράτσι και το «κυνηγητό» που του επιφύλασσαν για να ενημερώνουν εμάς, τον κόσμο για τις αθλητικές του επιδόσεις.
Για αυτό σας λέω ενοχλούσαμε! Ανεπιθύμητοι ήμασταν. Μόνο που για να φύγουμε εμείς και τα 10.000.000 κομμάτι ακατόρθωτο –όχι πως δε θα θέλαμε- αλλά άμα ήθελε να αθλείται ανενόχλητος ο κ. Παπανδρέου τι το θελε το να μας κυβερνήσει; Δε πήγαινε κατευθείαν να ανοίξει γυμναστήριο να μην χάνει και χρόνο; Καλούσε και τους σοσιαλιστές από τη Διεθνή, κάνανε διάδρομο λεγανε και καμία ατάκα του Μαρξ, του Λένιν, του Άλτουσερ, του Ρόσι και ζωή χαρισάμενη!

Ούτε θα ενοχλούσαμε! Ούτε συνδρομή θα απαιτούσαμε. Και αγύμναστοι θα μέναμε, διότι τώρα όσο να ναι μετά από κάτι παραγγέλματα το τρεξιματάκι μας το επιτόπου το κάνουμε...