Η Blake Lively σιχαίνεται τη μαμά του Ryan Reynolds

Η Blake Lively σιχαίνεται τη μαμά του Ryan Reynolds

Και τα συναισθήματα είναι αμοιβαία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Star, οι δύο γυναίκες της ζωής του Ryan Reynolds γνωρίστηκαν πρόσφατα και τα πράγματα δεν πήγαν όπως μπορεί να τα ήθελε ο ηθοποιός. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Καναδά, την πατρίδα του Reynolds, για να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια του ηθοποιού- αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς.

Το ταξίδι κατέληξε με την Lively να παθαίνει υστερία και να θέλει να φύγει άμεσα από τον Καναδά αφού η Tammy Reynolds, μητέρα του Ryan, αφενός μεν πιστεύει ότι η Blake είναι κακομαθημένη diva, αφετέρου θεώρησε λογικό να εκφράσει την άποψή της για τον επικείμενο γάμο τους. Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγή του περιοδικού, η Tammy Reynolds είναι μία γυναίκα «που τα λέει έξω από τα δόντια και δεν έχει δει την Blake με καλό μάτι. Η Tammy θα προτιμούσε να δει τον Ryan με μία γυναίκα εκτός του χώρου του κινηματογράφου γιατί πεποίθησή της είναι ότι οι γυναίκες ηθοποιοί, πάντα, δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Reynolds πιστεύει ότι «Η Blake πιέζει πολύ τον Ryan να επισημοποιήσουν την σχέση τους, ενώ αυτός δεν είναι έτοιμος, και ήδη έχει στο ενεργητικό του έναν γάμο που έγινε βιαστικά, με την Scarlett Johansson».

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι, που είναι μαζί 8 μήνες, έχει ήδη αγοράσει από κοινού ένα σπίτι αξίας 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων στη Νέα Υόρκη και, μέσα στα σχέδιά του, είναι ο γάμος το καλοκαίρι του 2013. Επιθυμία της μαμάς του ηθοποιού είναι ο γιος και η μέλλουσα νύφη της να μετακομίσουν στο Vancouver μόνομα, αφού, όπως πιστεύει, είναι ασφαλέστερο μέρος για να μεγαλώσουν παιδιά. «Η Blake αρνείται και να το συζητήσει, αφού, όπως λέει, πρέπει να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την δουλειά της». Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Tammy Reynolds έχει βάλει το χεράκι της και στα σχέδια γάμου του ζευγαριού, αφού θέλει αν καλέσει πάρα πολλούς οικογενειακούς φίλους, τους οποίους η Blake δεν επιθυμεί παρόντες, αφού δεν τους γνωρίζει».

Έτσι, στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με το περιοδικό, που το ζευγάρι βρέθηκε στο πατρικό του Reynolds, η Tammy άρχισε να εκφράζει ανοιχτά στην Lively τις απόψεις της, γεγονός που οδήγησε την ηθοποιό στο να φύγει από το μέρος που κάθονταν, και να πει, αργότερα, στον σύντροφό της όι ήθελε να περάσουν τις υπόλοιπες ημέρες του ταξιδιού τους σε ξενοδοχείο.'