Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε, άλλη μια καταγραφή αστείων, θλιβερών, παράξενων, εξωφρενικών γεγονότων, ή απλώς, καπρίτσιων των σταρ της διεθνούς showbiz. Ακολουθούν οι καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες, προς γνώση, για την διασκέδασή σας και μόνο:

Russel Brand (για το φιλί που αντάλλαξε με την συμπρωταγωνίστριά του Jennifer Garner στην ταινία «Arthur»): «Υπάρχει ένα είδος κέικ από κόκκινο βελούδο, και το στόμα της είναι φτιαγμένο από αυτό».

Δικαστής Keith L. Schwartz προς Lindsay Lohan: «Δεν είσαι διαφορετική από όλους τους άλλους... Γι' αυτό σε παρακαλώ, μην πιέζεις την τύχη σου...».

Katy Perry (για το πως συμφιλιώθηκε με το «τεράστιο στήθος» της ως ενήλικη): «Το μόνο που ήθελα ήταν να μοιάσω στην Kate Moss. Που να ήξερα πως το στήθος μου θα μου χρησίμευε κάποια μέρα».

Jesse Eisenberg (κάνοντας χιούμορ για τις ατελείωτες απονομές και εκδηλώσεις που πρέπει να πηγαίνει κατά την περίοδο των βραβεύσεων στο Hollywood): «Νιώθω όπως ένιωθα όταν ήμουν 13 χρονών και έπρεπε να πηγαίνω σε bar mitzvahs κάθε Σαββατοκύριακο. Είναι ακριβώς το ίδιο και τώρα. Πρέπει να βάζω ένα κοστούμι κάθε Σαββατοκύριακο και να πηγαίνω να συναντώ ένα σωρό Εβραίους».

Kim Kardashian (εξυμνώντας το είδωλό της, την Elizabeth Taylor): «Είσαι το είδωλό μου. Αλλά είμαι ακόμα έξι συζύγους και μερικά τεράστια κοσμήματα πίσω από εσένα».

Adam Sandler (αστειευόμενος για τους κινδύνους του να μεγαλώνει τις κόρες του στο Hollywood): «Προσπαθώ να τις μεγαλώσω φυσιολογικά. Τις βάζω να κάνουν μικροδουλειές... Την προηγούμενη Κυριακή τις έβαλα να βγουν στο πάρκινγκ του σπιτιού και να πλύνουν το τζετ. Τους είπα: "Αν δεν κάνετε καλή δουλειά, θα διώξω την μασέρ, και δεν αστειεύομαι."».