Πού εντοπίσαμε την ελληνική showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Γωγώ Φούντα
Πού εντοπίσαμε την ελληνική showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Τους τσακώσαμε και σας τους παρουσιάζουμε!

Aκόμα ένα Σαββατοκύριακο η ελληνική showbiz νυχτοπερπάτησε ενώ συμμετείχε και σε διάφορες δραστηριότητες φιλανθρωπικού χαρακτήρα δείχνοντας μας ένα άλλο πρόσωπο. Εμείς, τους ανακαλύψαμε για τα μάτια σας και μόνο και σας παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Eίδαμε τον Άδωνη Γεωργιάδη στην "Κρητική βραδιά" του ξενοδοχείου "Τιτάνια" συντροφιά με την Κατερίνα Παναγοπούλου, ενώ την επόμενη μέρα η Μαρία Τσουρή παρουσίασε τη νέα της σειρά αθλητικών μαγιό.

Το πρωί της Κυριακής το Καλλιμάρμαρο πλημμύρισε κόσμο με αφορμή τον "1st Acropolis Half Marathon-Marathon 2012" μια πρωτοβουλία του φιλανθρωπικού συλλόγου "ΑΝΑΣΑ". Ζέτα Δούκα, Ρέα Τουτουνζή, Σόφη Πασχάλη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Δημητρίεβιτς, Κώστας Κρομμύδας και πλήθος άλλων φόρεσαν τα αθλητικά τους και έτρεξαν για καλό σκοπό. Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη ενώ ο φακός τσάκωσε το Γιάννη Μαρακάκη και τη Σοφία Μαντούβαλου σε τρυφερά ενσταντανέ στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης "Fantasia".

Kαι επειδή το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και το Σαββατοκύριακο προστάζει θάλασσα, στο "ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ" είδαμε πλήθος celebrity να απολαμβάνουν το φαγητό τους. Ανάμεσά τους ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος με τη σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Αντώνης Βλοντάκης με την Κορίνα Στεργιάδου, η Νόνη Δούνια, ο Μάνος Παπαγιάννης με την Αγγελική Δαλιάνη, η Πέμυ Ζούνη, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Τώρου και η Τίνα Αλαμάνου.