Ο Russell Brand και η Katy Perry είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα

Ο Russell Brand και η Katy Perry είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα

Ο Brand περιέγραψε μερικές στιγμές από τον έγγαμο βίο του με την ποπ σταρ, τον οποίο δεν τον λες και πρωτότυπο.

Ο Russell Brand εκτέλεσε χρέη παρουσιαστή στο χτεσινοβραδινό Saturday Night Live και, κάποια στιγμή, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές προσωπικές στιγμές από τον γάμο του με την Katy Perry.

Ντυμένος ως ηλικιωμένη γυναίκα για τις ανάγκες του σκετς που παρουσίαζε, σχολίασε πως ο γάμος του με την διάσημη τραγουδίστρια είναι εντελώς «συνηθισμένος» και δεν διαφέρει από όλους τους άλλους.

Είπε, χαρακτηριστικά: «Είναι ωραίο να είσαι παντρεμένος με την Katy Perry, αλλά θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσο συνηθισμένος είναι ο γάμος μας». Έτσι για να τον πιστέψουμε, ανέφερε μερικά παραδείγματα: «Μια μέρα φορούσα ένα πουκάμισο και γύρισε και μου είπε "Με αυτό θα βγεις έξω;", αλλά δεν ήταν μια απλή ερώτηση, ήταν σαν να εννοούσε "Πήγαινε βγάλτην τώρα". Και έπρεπε να την βγάλω. Μια άλλη μέρα, δάνεισε το αυτοκίνητό μου στον αδερφό της χωρίς να με ρωτήσει. Ήμουν έτοιμος να θυμώσω, αλλά μετά σκέφτηκα πως είναι ένα τόσο ωραίο, φυσιολογικό πρόβλημα να έχεις. Η γυναίκα μου δάνεισε το αυτοκίνητό μου στον αδερφό της».

Και εκεί που αρχίζει και σε πιάνει μια κάποια αναγούλα από την πολλή γλύκα, θυμάται την κωμική φύση του και το σώζει: «(Είναι τόσο ωραία προβλήματα) ειδικά όταν θυμάμαι τα προβλήματα που είχα παλιότερα, τα οποία ήταν περισσότερο του τύπου "Russell, η αστυνομία είναι στην πόρτα, ρίξε τα ναρκωτικά στην τουαλέτα και τράβα το καζανάκι, έχουν σκυλιά μαζί τους!"».

Ή μήπως το εννοούσε;