Άντε πάλι, με γεια Ελεονώρα...

Άντε πάλι, με γεια Ελεονώρα...

Ελεονώρα μου! Ως βασανισμένη θα σου μιλήσω! Ως άνθρωπος που έχει βάψει τα μαλλιά του από... ροζ (είχα άγρια νιότη), έως μαύρα μπλε και πλατινέ, ξανθά σαντρέ, ήμεταλλικά, ενδιαμέσως όλα τα κόκκινα μαρόν, φραουλί, ακαζού, σκοτεινό και οτι υπάρχει, με δόκιμες σε όλα τα μήκη. Μακριά, μέτρα, καρέ κοντό, κάντε μακρύ, αγορίστικο. Πάντα σε κάποιον απ το στενό μου περιβάλλον θα άρεσε το προηγούμενο απ'ότι είχα επιλέξει. Πολλές φόρες στο ίδιο πρόσωπο μάλιστα θα άρεσε το προηγούμενο απ'ότι είχα επιλέξει διότι άνθρωπος είναι, ξεχνά τι κάνω εγώ κάθε φορά που περνάω πόρτα κομμωτηρίου! Θα μου πεις δε βγαίνεις εσύ μαντάμ (τά'παμε τρεντι προσφώνηση στην μετά Τσίπραν εποχή), στην τηλεόραση να σε πρήζουν περιοδικά, συντάκτες μόδας, κοντρόλ, συνεργάτες να γυρίσεις στο ξανθό, που φωτίζει και όσο να ναι γράφει στην κάμερα.
Σε είδα λοιπόν σήμερα, να έχεις ενδώσει στις πιέσεις. Να σε ακολουθεί η κάμερα σε «πέρασμα» ολόσωμο και να σταματάει στο σαγόνι για να μη προδοθεί η αλλαγή. Και μετά θέματα και διαφημίσεις και επιστροφή και μετά ξανά μανά «πέρασμα» για να εμφανιστεί ξανθή!

Έσπασες Ελεονώρα μου, γειτόνισσα στον από πάνω όροφο στην πρώτη σελίδα του Queen! Έσπασες! Και όχι, δεν υποχώρησες στο κοντρόλ, στα περιοδικά, στους συνεργάτες! Στη μάνα σου υποχώρησες! Και μη μου κρύβεσαι εμένα! Είναι το σχέδιο των μανάδων τέτοιο που αν τους κολλήσει κάτι στο μυαλό, όπως ότι σου πάει το χρώμα του μαλλιού που σε γέννησαν είναι ικανές να σου κουβαλήσουν κομμώτρια στο υπνοδωμάτιο την ώρα που κοιμάσαι. Να πέσεις με κοντό, υπερμοντέρνο καρέ, γεωμετρικό πλατινέ και να ξυπνήσεις με πλεξούδες καστανές και φιόγκους όπως όταν πήγαινες σχολείο! Δεν είχες το σθένος, τη δύναμη, την αντοχή να την αποκρούσεις μέχρι τον Ιούλιο! Ενικήθεις.

Σ.σ: δίκιο είχε η μαμά! Πιο καλή ξανθιά, πάντως και με γεια!