Jennifer Lopez: Μήπως έχει IQ ραδικιού;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lopez: Μήπως έχει IQ ραδικιού;

H J.Lo ξεμωράθηκε και κάποιος να την μαζέψει!

Πρόσφατα ψηφίστηκε η celebrity με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Είναι διάσημη, supersexy, η περιουσία της φτάνει για να ζήσουν τρεις γενιές τουλάχιστον και δεν περνάει μέρα που ο Τύπος να μην ασχοληθεί μαζί της. Ο λόγος φυσικά για τη διάσημη Λατίνα Jennifer Lopez, η οποία μπορεί να είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του πλανήτη, αλλά κάποιες κινήσεις της μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Μήπως η J.Lo είναι εντελώς χαζή;

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει σχέση με τον 25χρονο Casper Smart; Και δεν αφήνουμε κάποιο υπονοούμενο για τη διαφορά ηλικίας, μακάρι όλες οι 40+ να ήταν σαν την Jennifer, αλλά για τις γενικότερες διαφορές προσωπικότητας, καριέρας, περιουσίας, ιστορίας κτλ κτλ. Εν ολίγοις ο τυχάρπαστος χορευτής της star, είναι πολύ λίγος στο πλευρό της κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι πραγματικά μπορεί να του βρήκε.

Για τον Smart δεν υπάρχει αμφιβολία τι έχει βρει στη διάσημη ντίβα, καθώς εκτός του ότι είναι το αγόρι της που από μόνο του είναι σίγουρα κάτι, από τότε που τα έφτιαξαν δεν περνά βδομάδα που να μην παίρνει ένα δωράκι από την αγαπημένη του! Το πιο πρόσφατο ήταν και αυτό που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο: Η Jennifer του χάρισε ένα ολόδικό του... reality!

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα καταγράφει τις πρόβες και την καθημερινότητα του μπαλέτου της J.Lo κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας τουρνέ της. Και μαντέψτε, επίκεντρο όλων θα είναι ο Smart και η σχέση του με την Jennifer.

Της συγχωρήσαμε το απαίσιο γούστο στους άντρες. Της συγχωρήσαμε κάποιες λάθος επαγγελματικές κινήσεις. Της συγχωρήσαμε κάποιες κακές ενδυματολογικές επιλογές. Αλλά αυτό πάει πολύ πια... Τελικά η J.Lo μάλλον έχει μυαλό κουκούτσι!