Mark Zuckerberg: Ένας τσίπης γαμπρός με κακό γούστο

Mark Zuckerberg: Ένας τσίπης γαμπρός με κακό γούστο

Το δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε στην αγαπημένη του το αποδεικνύει περίτρανα.

Θα πίστευε κανείς πως ο Mark Zuckerberg, ο ιδρυτής του Facebook, ο πιο πλούσιος 28χρονος και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο γενικότερα, παρά το γεγονός πως δεν συμπαθεί τις δημόσιες εκδηλώσεις πλούτου και ευμάρειας και εμφανίζεται μονίμως μπροστά στις κάμερες σαν τον φτωχό συγγενή, θα έκανε την υπέρβαση στον γάμο του και θα ξόδευε κάτι παραπάνω. Αν όχι γι᾽αυτόν, σίγουρα για χάρη της αγαπημένης του, Priscilla Chan. Σωστά; Λάθος.

Το TMZ δημοσίευσε χτες πληροφορίες για το δαχτυλίδι αρραβώνων που έδωσε ο Mark στην Priscilla, καθώς και φωτογραφίες με την ίδια να το φορά περίχαρη (;) σε πρόσφατη έξοδό της. Όσοι περιμένατε, όπως κι εμείς, πως ο Zuckerberg θα είχε πάρει το πιο όμορφο, πιο εκλεπτυσμένο, πιο λαμπερό και σίγουρα πιο ακριβό διαμαντένιο δαχτυλίδι για την μέλλουσα γυναίκα του, θα απογοητευτείτε.

Το δαχτυλίδι της Chan είναι ένα απλό ρουμπινένιο μονόπετρο, το οποίο λέγεται πως σχεδίασε ο ίδιος ο Mark. Και παρότι σαν κίνηση είναι σίγουρα πολύ ρομαντική, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το δαχτυλίδι, παρά την όποια αξία του -η οποία δεν είναι μεγάλη, φαίνεται εξαιρετικά... φτηνιάρικο. Τι να πεις όμως, αν αρέσει στην νύφη, εμάς μας περισσεύει.