Αποκτήστε τα καλογυμνασμένα πόδια της Kate Middleton με 20 μόνο ευρώ

Γωγώ Φούντα
Αποκτήστε τα καλογυμνασμένα πόδια της Kate Middleton με 20 μόνο ευρώ

Μία μπάλα και δύο αλτήρες είναι το μυστικό της σιλουέτας της Δούκισσας!

Όλοι ανεξαιρέτως θαυμάσαμε τα καλογυμνασμένα πόδια της Δούκισσας του Cambridge Kate Middleton στον πρόσφατο αγώνα πόλο του Πρίγκιπα William, και σίγουρα όλοι ή μάλλον όλες αναρωτηθήκαμε πώς καταφέρνει να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Το μυστικό της superfit σιλουέτας της Kate αποκαλύφθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα οφείλει σε μία μπάλα γυμναστικής και ένα ζευγάρι αλτήρες, τα οποία και τα δύο μαζί δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ!

Η 30χρονη Δούκισσα λοιπόν ακολουθεί ένα 60λεπτο καθημερινό πρόγραμμα ασκήσεων καθημερινά με τα συγκεκριμένα όργανα τα οποία σε συνδυασμό με το χόκει και το τρέξιμο κάνουν θαύματα!

« Η Kate γυμνάζεται καθημερινά για τουλάχιστον μία ώρα κάνοντας διάφορες ασκήσεις με τα δύο αυτά όργανα. Ξέρει ότι λόγω των πολλών δημόσιων εμφανίσεών της πρέπει να δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο σε φόρμα» αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της Δούκισσας.

Η μπάλα γυμναστικής εφευρέθηκε από ένα Σουηδό φυσιοθεραπευτή πριν 40 περίπου χρόνια, προκειμένου να θεραπεύσει παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Και μπορεί η Kate να έχει καταφέρει να χτίσει ένα ζηλευτό κορμί, αλλά και η αδερφή της Pippa δεν πάει πίσω. Η Pippa λοιπόν δηλώνει μεγάλη λάτρης των pilates καθώς όπως αποκαλύπτει την βοηθούν να ξεφεύγει από το στρες και το άγχος της καθημερινότητας.

Όσο για τον Πρίγκιπα William, βάζει και αυτός τα δυνατά του για να διατηρείται σε φόρμα. Μάλιστα λίγες μέρες πριν, ο μικρότερος αδερφός του Harry, αποκάλυψε ότι εκείνος και η Kate πρόκειται να λάβουν μέρος στον επόμενο μαραθώνιο του Λονδίνου δηλώνοντας μάλιστα και ενθουσιασμένος με τη συγκεκριμένη κίνηση του αδερφού και της νύφης του.