Bruce Willis στις κόρες του: «Μη γίνετε σαν τη μάνα σας»

Bruce Willis στις κόρες του: «Μη γίνετε σαν τη μάνα σας»

Ο διάσημος ηθοποιός άνοιξε το στόμα του.

Ο Bruce Willis, άνοιξε το στόμα του και μίλησε έξω από τα δόντια. «Δε θέλω οι κόρες μου να μοιάσουν στη μαμά τους, πρέπει να δείξουν δύναμη και να αποφύγουν το δράμα στη ζωή τους», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός και δεν απορούμε καθόλου με τη συμβουλή του.

Τώρα θα μας πείτε, η Demi Moore δεν είναι και καμία κακοποιός, αλλά όπως και να το κάνουμε η σχέση της με τον κατά πολλά χρόνια μικρότερό της, Ashton Kutcher, ο επεισοδιακός χωρισμός τους, η ανορεξία και η κατάληξή της σε κλινική αποτοξίνωσης, δεν είναι και παράδειγμα προς μίμηση.

«Τόσα χρόνια με τρεις κόρες έμαθα να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Μερικές φορές πρέπει να καταβάλω δύναμη για να μη μιλήσω, όμως είμαι σίγουρος πια. Αυτός είναι ο πιο βασικός κανόνας όταν είσαι γονιός, εκτός από το να δίνεις το σωστό παράδειγμα και να είσαι πάντα δίπλα τους», συμπλήρωσε ο 57χρονος ηθοποιός, έχει τρεις κόρες από το γάμο του με τη Demi Moore, τη Rumer, τη Scout και την Tallulah.

Μια χαρά τα λέει ο Bruce Willis, ελπίζουμε να ακούσουν τις συμβουλές του και να μην έχουν τα παρατράγουδα της μαμάς τους.