Charlize Theron: Έχει για babysitters τα δύο της σκυλιά

Γωγώ Φούντα
Charlize Theron: Έχει για babysitters τα δύο της σκυλιά

Δύο σκυλιά προσέχουν τον μικρό Jackson όσο η μαμά δουλεύει!

Η διάσημη ηθοποιός Charlize Theron φιλοξενήθηκε στο πλατό της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε σημαντικές πτυχές της προσωπικής της ζωής. Μπορεί τον τελευταίο καιρό το πρόγραμμά της να είναι υπερφορτωμένο με την προώθηση των νέων της ταινιών, Prometheus και Snow White and the Huntsman, να βρίσκεται μονίμως σε ένα αεροπλάνο, να δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται, μέχρι τώρα όμως δεν έχει πει το παραμικρό σχετικά με το γιο της Jackson αλλά και τη διαδικασία της υιοθεσίας του.

Και επειδή στην Ellen όλοι λένε τα πάντα, η πανέμορφη star άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Αναφερόμενη στον ερχομό του μωρού στο σπίτι και στον τρόπο που το υποδέχτηκαν τα δύο της σκυλιά, είπε: « Είναι το πιο όμορφο θέαμα που έχω αντικρύσει ποτέ μου. Αυτά τα δύο σκυλιά έχουν τόση αγάπη μέσα τους και τη διοχέτευσαν όλη στο μωρό. Πολλοί μου έλεγαν ότι θα είναι δύσκολο να είμαι ανύπαντρη μητέρα. Αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Έχω τα δύο αγόρια μου να με βοηθούν. Μάλιστα κάθε φορά που ο Jackson ξυπνάει κλαίγοντας, ξυπνούν και αυτά μαζί μου και μου κάνουν παρέα όσο τον ταίζω ή τον αλλάζω»!

Στη συνέχεια, η Charlize παραδέχτηκε ότι υιοθέτησε το γιο της από την Αμερική και όχι από την Αφρική όπως αρχικά είχε ακουστεί, ενώ για την όλη διαδικασία η οποία κράτησε περίπου δύο χρόνια είπε: « Μου πήρε αρκετό καιρό η υιοθεσία. Όταν τον έφερα σπίτι η μητέρα μου μου είπε ότι της πήρε 9 μήνες για να με λατρέψει όσο μεγάλωνα στην κοιλιά της και εμένα δύο χρόνια μέχρι να πάρω στην αγκαλιά μου αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα. Περίμενα πολύ καιρό και ξαφνικά, ήταν εδώ. Όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν» ολοκλήρωσε συγκινημένη η διάσημη ηθοποιός.