R.Pattinson-K.Stewart: Επιτέλους τους τσακώσαμε

R.Pattinson-K.Stewart: Επιτέλους τους τσακώσαμε

Το φιλί που περιμέναμε να δούμε εδώ και χρόνια.

Όχι ότι είχαμε κάποια αμφιβολία ότι ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart δεν είναι ζευγάρι, αλλά πλέον έχουμε και τις αποδείξεις. Το ζευγάρι του Hollywood που κυνηγήθηκε από τους παπαράτσι όσο κανένα άλλο, ποτέ δεν παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι μαζί, αλλά αν υπήρχαν έστω και ελάχιστοι που είχαν μια μικρή αμφιβολία, θα πειστούν από τις φωτογραφίες.

Το βράδυ της Τετάρτης το ζευγάρι εντοπίστηκε να ερωτοτροπεί σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στις Κάνες, στο πάρτι μετά την προβολή της ταινίας "On The Road", στην οποία πρωταγωνιστεί η Kristen. Στις φωτογραφίες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου σε χρόνο μηδέν, ο σέξι ηθοποιός αγκαλιάζει την Kristen και την φιλάει, ενώ κείνη έχει περάσει το χέρι της γύρω από το λαιμό του.
Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο 25χρονος star έφτασε στις Κάνες για να βρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας, υποστηρίζοντας την αγαπημένη του. Και οι δυο τους περπάτησαν το κόκκινο χαλί και φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά, μάλιστα στην προβολή της ταινίας ο Robert κάθισε μια σειρά μπροστά από την Kristen.
Την Παρασκευή είναι η πρεμιέρα της ταινίας του Pattinson, "Cosmopolis" και μάλλον είναι η σειρά της Kristen να στηρίξει το αγόρι της. Ελπίζουμε να τελειώσει πλέον το κρυφτούλι για τους δύο ηθοποιούς και για το δικό μας καλό και κυρίως για το δικό τους.