Γιώργος Καπουτζίδης και Κρι Κρι ενώνουν τις δυνάμεις τους

Γωγώ Φούντα
Γιώργος Καπουτζίδης και Κρι Κρι ενώνουν τις δυνάμεις τους

O αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός μεταμορφώνεται σε γιαγιά και παππού σε ένα ξεκαρδιστικό spot για λογαριασμό των παγωτών Κρι Κρι!

Όταν συνεργάζεται μία κορυφαία ελληνική γαλακτοβιομηχανία με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες σεναριογράφους, τότε το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να μην είναι ανατρεπτικό, αστείο και κυρίως... νόστιμο!

Η αγαπημένη εταιρεία Κρι Κρι με έδρα τις Σέρρες, επέλεξε το Σερραίο Γιώργο Καπουτζίδη για να πρωταγωνιστήσει στη νέα της διαφημιστική καμπάνια και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πλήρως. Ο Έλληνας σεναριογράφος και ηθοποιός μεταμορφώνεται σε χαρακτηριστικά πρόσωπα της ελληνικής οικογένειας και μέσω αστείων διαλόγων δίνει τη δική του πινελιά στα έτσι κι αλλιώς ευρηματικά concept της εταιρείας. Μάλιστα συμμετείχε ενεργά και στη δημιουργική διαδικασία των σεναρίων και της παραγωγής.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Αντώνη Αγγελόπουλο ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει με μεγάλη επιτυχία τα σήριαλ «Σαββατογεννημένες» και «Παρά 5».

Για τις ανάγκες του spot στήθηκε ένα περίπτερο με τα χρώματα της Κρι Κρι ενώ επιστρατεύθηκε και ένα πλήθος ηθοποιών. Οι μεταμφιέσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, γιαγιά και παππούς, διήρκησαν 2 ώρες η καθεμία ενώ το εκπληκτικό αποτέλεσμα οφείλεται στις συνεργάτιδες του σεναριογράφου και ηθοποιού την make up artist Δήμητρα Γιατράκου και την Μαρία Κοντοδήμα που ανέλαβε το styling.

Για τη συμμετοχή του στο διαφημιστικό αλλά και τη συνεργασία του με την κορυφαία παγωτοβιομηχανία ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που αποκτώ αυτή τη σχέση με την Κρι Κρι, καθώς είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος με την εταιρεία από την παιδική μου ηλικία στις Σέρρες, την πατρίδα μου! Η παιδική αγαπημένη συνήθεια των παγωτών Κρι Κρι με ακολουθεί μέχρι και σήμερα που κατάφερα να δοκιμάσω πρώτος τις νέες γεύσεις Μaster και Rodeo! Είμαι πολύ περήφανος για τη συνεργασία μας γιατί έχει μέσα της αγάπη, όμορφες αναμνήσεις και αυθεντική, απολαυστική ελληνικότητα, αξίες που θεωρώ ότι είναι πιο επίκαιρες από ποτέ».