Eurovision 2012 : Οι αντίπαλοι της Ελευθερίας Ελευθερίου

Eurovision 2012 : Οι αντίπαλοι της Ελευθερίας Ελευθερίου

Τα πέντε σημαντικότερα φαβορί και επικρατέστεροι αντίπαλοι της δικής μας Ελευθερίας Ελευθερίου την βραδιά του Τελικού του Διαγωνισμού της Eurovision 2012



Σουηδία
Loreen – Euphoria

Το μεγάλο, και για πολλούς ακλόνητο, φαβορί δεν είναι άλλο από την πανέμορφη Loreen και το τραγούδι Euphoria. Τόσο η δυναμική της σκηνική παρουσία στον ημιτελικό, όσο και το εφέ του χιονιού έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση σε αυτές τις προβλέψεις.

Ιταλία
Nina Zilli – L'amore è femmina (Out Of Love)

Ένα déjà vu από τα '70s, μια κλασική ιταλική μπαλάντα με ωραία ενορχήστρωση έντονο τέμπο και μια όμορφη, μεσογειακή γυναικεία παρουσία παρουσιάζει στον φετινό Διαγωνισμό η Ιταλία. Η Nina Zilli, με το εντυπωσιακό χτένισμα και το κομψό νοσταλγικό φόρεμα αναμένεται να εντυπωσιάσει.

Ρωσία
Buranovskiye Babushki – Party For Everybody

«Αν καταφέρουν και ζουν μέχρι τον Τελικό», ήταν η, black humor, ατάκα που κατέκλυσε το twitter με την εμφάνιση των γλυκύτατων γιαγιάδων από την χώρα του Πούτιν, Buranovskiye Babushki. Ουσιαστικά μας τραγουδούν «ποτέ δεν είναι αργά», και αξίζουν το χαμόγελο και την υποστήριξή μας για αυτό και μόνο.

Σερβία
Zeljko Joksimovic – Nije ljubav stvar

Η ιστορία του Željko Joksimovic, σε συνδυασμό με την πολύ καλή φωνή του και το γενικότερο ταλέντο του στη μουσική, αυτομάτως τον κατατάσσει μεταξύ των φαβορί.

Αζερμπαιτζάν
Sabina Bayeva – When The Music Dies

Μια μπαλάντα με υποβλητική μουσική και στίχους, με σαφείς τις ανατολίτικες επιρροές της χώρας της, θα τραγουδήσει η Sabina Bayeva, εκρόσωπος της χώρας που φιλοξενεί φέτος τον Διαγωνισμό. Και μόνο το τελευταίο γεγονός θα της δώσει «πόντους» στην τελική κατάταξη λογικά.