Liam & Chris Hemsworth: τα πιο σέξι αδέλφια του Hollywood

Liam & Chris Hemsworth: τα πιο σέξι αδέλφια του Hollywood

Οι δύο Αυστραλοί ηθοποιοί είναι so hot right now.

Ο Chris και ο Liam, είναι ότι καλύτερο έχει εξάγει η Αυστραλία στο Hollywood τα τελευταία χρόνια. Στην οικογένεια υπάρχει και τρίτος αδελφός, επίσης ηθοποιός, ο Luke, ο οποίος προς το παρόν προτίμησε να μην διασχίσει τον Ειρηνικό και να παραμείνει στην Αυστραλία, όπου κάνει καριέρα.
Τα δύο σέξι αδέλφια, όχι μόνο πήγαιναν μαζί στις ίδιες οντισιόν, αλλά έπαιξαν παρέα στην πιο δημοφιλή αυστραλιανή σαπουνόπερα. Η συνέχεια της καριέρας τους είναι πιο εντυπωσιακή. Ο Chris, που είναι 6 χρόνια μεγαλύτερος, έγινε διάσημος όταν κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "Thor", ενώ η νέα τoυ ταινία "The Avengers" έσπασε ταμία. Ο μικρότερος αδελφός, ο Liam, κέρδισε το κοινό παίζοντας τον Gale στην ταινία "Hunger Games". Ιδού μερικές extra πληροφορίες για τους σέξι Αυστραλούς που κατέκτησαν το Hollywood.

Chris Hemsworth
Ο 28χρονος Chris έχει ύψος 1,91μ. και άρπαξε το ρόλο του Thor κυριολεκτικά από τα χέρια του μικρού του αδελφού. Το Δεκέμβριο του 2010 παντρεύτηκε την 7 χρόνια μεγαλύτερη του ισπανίδα ηθοποιό, Elsa Pataky και πριν 15 μέρες γεννήθηκε η κόρη τους.

Liam Hemsworth
Είναι μόλις 22 χρονών με ύψος επίσης 1.91μ. και έκανε την πρώτη του οντισιόν στα 16 του. Από το 2009 είναι ζευγάρι με την 20χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό Miley Cyrus, με την οποία έχει χωρίσει επίσημα δύο φορές, για να τα ξαναβρούνε λίγο αργότερα.