Demi Moore - Ashton Kutcher: Επανένωση εν μέσω κλαμάτων

Demi Moore - Ashton Kutcher: Επανένωση εν μέσω κλαμάτων

Ένα πάρτυ ήταν αρκετό για να τους ενώσει μετά από καιρό και, κατά τα λεγόμενα, να κάνει τον Ashton να παραδεχτεί τα λάθη του. Κλαίγοντας.

Και τι δεν πέρασε αυτό το ζευγάρι μέσα στην προηγούμενη χρονιά. Απιστίες, τσακωμοί, ψυχολογικές καταρρεύσεις, φήμες για νέους ερωτικούς παρτερνέρ, φήμες για νευρική ανορεξία (ακόμα και εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική για την Moore) και, φυσικά, φήμες για ένα διαζύγιο που όλο είναι να έρθει και ακόμα βρίσκεται στον δρόμο. Και, βάσει των τελευταίων πληροφοριών, μάλλον δεν θα φτάσει ποτέ.

Γιατί, αν όλος ο κόσμος είχε καταλάβει πως η Demi Moore είναι ακόμα βαθιά ερωτευμένη με τον Ashton Kutcher, παρά τα όσα της έκανε, σήμερα έμαθε πως τελικά και ο Ashton δεν μπορεί να ξεχάσει την εν διαστάση σύζυγό του. Και το απέδειξε με τον πιο γραφικό τρόπο.

Σύμφωνα με την είδηση που διέρρευσε, λοιπόν, Demi και Ashton ήταν καλεσμένοι χτες το βράδυ στο πάρτυ γενεθλίων του ραβίνου της Καμπάλα, Yehuda Berg, ο οποίος μάλιστα είχε τελέσει και τον γάμο τους. Όταν συναντήθηκαν, σύμφωνα πάντα με τις πηγές, αγκάλιασαν ο ένας τον άλλον κι έμειναν έτσι για ένα ολόκληρο λεπτό. Καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους ήταν εξαιρετικά διαχυτικοί μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ακόμα και ο Yehuda να απομακρυνθεί ώστε να τους αφήσει μόνους.

Το καλύτερο όμως ήρθε μετά, όταν ο Kutcher ανέβηκε στο βάθρο για να βγάλει λόγο προς τιμήν του εορτάζοντα. Στα μέσα του λόγου, άρχισε να βουρκώνει καθώς παραδεχόταν πως έχει κάνει πολλά λάθη.

«Έκανα όλα αυτά τα φρικτά λάθη μέσα στην περασμένη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και όσοι ήταν παρόντες αναφέρουν πως βρισκόταν στα όρια της κατάρρευσης.

«Η φωνή του άρχισε να σπάει ενώ μιλούσε και ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα. Έκατσε στο πάτωμα εν μέσω χειροκροτημάτων και η Demi είχε παγώσει και απλά τον κοιτούσε», λένε οι πηγές.

Στο μεταξύ, όλον αυτό τον καιρό η Moore έχει αφήσει να εννοηθεί μέσω του λογαριασμού της στο twitter πως είναι έτοιμη, πλέον, να τον συγχωρήσει.

«Είναι ακόμα τρελά ερωτευμένοι» αναφέρει πηγή από το στενό τους περιβάλλον «και μπορεί να είναι ήδη έτοιμοι για επανένωση. Οι διαδικασίες για το διαζύγιο δεν έχουν καν ξεκινήσει».

Και η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να τους δούμε ξανά μαζί και ευτυχισμένους, μιας και ήταν ένα από τα πραγματικά cool και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Αρκεί ο Kutcher να έμαθε όντως από τα λάθη του, διαφορετικά δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτεί την επόμενη φορά, ούτε στη Δυτική, ούτε στην Ανατολική Ακτή της Αμερικής. Ακόμα και τα μπουζούκια της Ελλάδας παίζονται.