Το θριαμβευτικό comeback της Beyonce

Γωγώ Φούντα
Το θριαμβευτικό comeback της Beyonce

Η απόλυτη perfomer ξανά στη σκηνή!

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Blue Ivy, η Beyonce επέστρεψε «σπίτι της», δηλαδή στη σκηνή! Η superstar της παγκόσμιας μουσικής και πρόσφατα πιο ωραία γυναίκα του πλανήτη, έδωσε μία καταπληκτική παράσταση στο Atlantic City και μεταξύ άλλων μοιράστηκε με το ενθουσιώδες κοινό, την προσπάθεια που έκανε για να επανέλθει σε φόρμα μετά τη γέννα.

« Δεν έχετε ιδέα πόσο σκληρά έχω δουλέψει» είπε η 30χρονη star, « Έπρεπε να χάσω πολλά κιλά, κυριολεκτικά έλιωσα πάνω στο διάδρομο και έτρωγα μονίμως... μαρούλι»!

Ομολογουμένως πάντως οι θυσίες της έπιασαν τόπο, καθώς έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στα υπέροχα κοστούμια τα οποία σχεδίασε αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα shows ο οίκος Ralph & Russo.

Η σχεδιάστρια το οίκου Tamara Ralph αποκάλυψε ότι ήθελαν να δώσουν μία εικόνα « σύγχρονου showgirl» στις εμφανίσεις της star.

« Η Beyonce μας ζήτησε να είμαστε δημιουργικοί, και τα κοστούμια να είναι ένα κράμα πρωτοτυπίας και πολυτέλειας» είπε η σχεδιάστρια η οποία επιμελήθηκε τα σχέδια των κοστουμιών για τη δημιουργία των οποίων επιστρατεύθηκε μία ομάδα 20 ατόμων και 500.000 κρύσταλλα Swarovksi!

« Το πιο απαιτητικό κομμάτι ήταν αναμφίβολα το ασημί ριγέ γιλέκο. Είχε σαν βάση του έναν κορσέ ενώ το σχέδιό του έπρεπε να είναι τόσο λεπτομερές ώστε να επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων. Το ιδανικό ρούχο για το εντυπωσιακό comeback της Bey».

Και επειδή μπορεί να είναι διάσημη και πλούσια δεν παύει να είναι και άνθρωπος, η Beyonce αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του show θα έτρωγε την αγαπημένη της σοκολάτα!

Ανάμεσα στο πλήθος που παρακολούθησε τη συναυλία βρέθηκε και η Michelle Obama με τις δύο της κόρες, ενώ η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ερμηνεύοντας on stage τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της.

Μάλιστα, μετά το τέλος της συναυλίας ο σύζυγος της Beyonce και διάσημος ράπερ Jay-Z έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: « Ένα πράγμα θέλω να πω, η Beyonce είναι η καλύτερη perfomer που έχει υπάρξει ποτέ»! Αυτό θα πει συζυγική στήριξη...