Πού βρέθηκε η ελληνική showbiz αυτό το Σαββατοκύριακο;

Γωγώ Φούντα
Πού βρέθηκε η ελληνική showbiz αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τους εντοπίσαμε και σας τους παρουσιάζουμε...

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι Έλληνες celebrity ξεχύθηκαν σε νυχτερινά κέντρα, παραλίες και... εκκλησίες! Εμείς είμασταν εκεί και τους απαθανατίσαμε για τα μάτια σας μόνο!

Το μαγαζί που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντύπας "Τhalassa" επέλεξαν για τη διασκέδασή τους η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Μάλιστα, ο τραγουδιστής των ΟΝΙRAMA έπειτα από πρόσκληση του Σάκη, ανέβηκε στη σκηνή και οι δυο τους ξεσήκωσαν το κοινό! Η γλυκιά Μαρία Μπεκατούρου με το σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο διασκέδασαν στο "Romeo" όπου εμφανίζεται ο καλός τους φίλος Χρήστος Χολίδης.

Νίκο Βέρτη και "Fantasia" ψήφισε η Κατερίνα Καινούριου αλλά και ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος ερμήνευσε και επί σκηνής μεγάλες του επιτυχίες. Εκεί ήταν και ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλυ.

Το πρωί της Κυριακής στην Αγία Τριάδα της Εκάλης, η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου βάφτισαν την κορούλα τους και πλήθος διάσημων φίλων τους έδωσαν το παρόν για να ευχηθούν στη νεοφώτιστη. Εκεί είδαμε τους νονούς της μικρής Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό, τη Δέσποινα Καμπούρη με το Βαγγέλη Ταρασιάδη, την "ενδιαφέρουσα" Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, αλλά και η Φαίη Σκορδά κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη, στην πρώτη του επίσημη δημόσια εμφάνιση!

Θάλασσα επέλεξε η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη και εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό πήρε τις κορούλες της και βρέθηκαν σε παραλία των νοτίων προαστίων. Η Ελένη έπαιξε με τις μικρές της ενώ επιδόθηκε και σε θαλάσσια σπορ.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...