Ποια είναι η τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Γωγώ Φούντα
Ποια είναι η τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Κι όμως είναι η Άννα Βίσση! Η μεγάλη ελληνίδα τραγουδίστρια, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της στο Odeon της Θεσσαλονίκης με μαύρα μαλλία και μακρύ λευκό φόρεμα, αναπολώντας τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και θυμίζοντας αρκετά την... Νάνα Μούσχουρη! Το κοινό ένθουσιάστηκε αλλά και ξαφνιάστηκε με τη συγκεκριμένη μεταμφίεση συντροφεύοντας την Άννα στην αναδρομή της στην μακρόχρονη και γεμάτη επιτυχίες καριέρα της.

Μπορεί το μεγάλο πάρτι του «12» να άλλαξε πόλη, το κέφι και η επιτυχία ωστόσο παρέμειναν ακριβώς ίδια με την Άννα Βίσση να μαγεύει το ενθουσιώδες κοινό ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες.

Με έναρξη ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα, η μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια τραγούδησε και χόρεψε ποπ, ροκ, dance κομμάτια, μπαλάντες με τη συνοδεία πιάνου και άρπας και φυσικά τα λατρεμένα ζειμπέκικα της καριέρας της. Πειραγμένες ενορχηστρώσεις, ταμπούρλα αλλά και εκκλησιαστικές καμπάνες, ξεσήκωσαν το κοινό, το οποίο δε σταμάτησε να τραγουδά και να χορεύει.

Παρέα με την Άννα Βίσση η μεγάλη Μαίρη Λίντα, η οποία με το κέφι της και την υπέροχη φωνή της, ταξίδεψε το κοινό με μουσικές και τραγούδια των 60'ς. Την μουσική αυτή παρέα συμπλήρωναν οι Wedding Singers, μία αγορίστικη μπάντα με μοναδική ικανότητα να παρασύρει τους ακροατές σε ένα ξέφρενο πάρτι με τις διασκευές τους σε μεγάλες επιτυχίες από τη disco, synth και pop σκηνή της δεκαετίας του '80 και του '90.