Διαβάστε το απελπισμένο ιδιόχειρο γράμμα του Michael Jackson

Διαβάστε το απελπισμένο ιδιόχειρο γράμμα του Michael Jackson

Πώς η Lisa Marie Presley, σταμάτησε την πώλησή του, την τελευταία στιγμή.

Η Lisa Marie Presley κατάφερε να ακυρώσει δημοπρασία, στην οποία επρόκειτο να πουληθεί ιδιόχειρο γράμμα που ο Michael Jackson έγραψε σε εκείνη –την εποχή που ήταν ακόμη παντρεμένοι- και της εκμυστηρεύονταν την δυσκολία του να κοιμηθεί.


Ο μεγαλύτερος star της εποχής του πάλευε για δεκαετίες με τη στέρηση ύπνου. Άλλωστε οι αϋπνίες ήταν ο λόγος που έπαιρνε το ισχυρό φάρμακο Propofol, που πιθανότατα τον οδήγησε στο θάνατο. Το γράμμα ήταν προγραμματισμένο να πουληθεί -μαζί με άλλα αντικείμενα του mega star- σε δημοπρασία στο Beverly Hills, πριν προλάβει να το σταματήσει η Lisa Marie.
Στο σημείωμα ο Jackson λέει: «Πραγματικά χρειάζομαι ξεκούραση. Δεν έχω κοιμηθεί κυριολεκτικά εδώ και 4 ημέρες και πρέπει να μείνω μακριά από τηλέφωνα και ανθρώπους της δουλειάς. Απλά προσέχω πρώτα την υγεία μου. Είμαι τρελός για σένα ». Υπογράφει κάτω δεξιά με αγάπη Turd, προφανώς ένα παρατσούκλι που το ζευγάρι χρησιμοποιούσε για εκείνον. Επάνω έχει σχεδιάσει ένα κουτάκι και δίπλα γράφει: «μύρισε εδώ»


Η εταιρία που κάνει την δημοπρασία δήλωσε στο eonline.com ότι λόγω της προσωπικής φύσης του σημειώματος αλλά και επειδή θέλει να διατηρήσει την καλή σχέση με την Presley, ανταποκρίθηκαν σε αυτή της την απαίτηση και απέσυρε το γράμμα.