Victoria Beckham: Σέξι κι όποιος αντέξει στα παρασκήνια της νέας της φωτογράφισης

Γωγώ Φούντα
Victoria Beckham: Σέξι κι όποιος αντέξει στα παρασκήνια της νέας της φωτογράφισης

Η Victoria ανεβάζει φωτογραφίες στο Twitter όσο η ομάδα της την περιποιείται!

Όσο ο David βρισκόταν στο Ανατολικό Λονδίνο για να δει το ...σόι πίσω στο Hollywood η Victoria είχε αρκετή δουλίτσα.

Η διάσημη fashion designer φωτογραφήθηκε για γνωστό αμερικανικό περιοδικό ενώ δεν παρέλειψε να γράψει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: « Καταπληκτική φωτογράφιση για το US magazine, έρχεται σύντομα». Μάλιστα η Vic ανέβασε και μία φωτογραφία από τα παρασκήνια την ώρα που ετοιμάζοταν.

Με υπέροχο κόκκινο κραγιόν και μπούκλες στα μαλλιά η Victoria έδειχνε πιο σέξι από ποτέ χωρίς να χάνει εκατοστό από τη chic εικόνα της.

Σχετικά με τα σχόλια που αποσπά για τις πόζες της στις φωτογραφίες, η star, σε συνέντευξή της πριν μία εβδομάδα, απάντησε: « Δεν έχω ανάγκη να διατυμπανίζω πόσο ευτυχισμένη είμαι. Οπότε δεν με πειράζει καθόλου που δείχνω σοβαρή και καταθλιπτική. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι και για να είμαι και απολύτως ειλικρινής κάποιες φορές πιστεύω ακριβώς το ίδιο για τον εαυτό μου»!

Όσο η Victoria ήταν απασχολημένη με τη φωτογράφιση ο σύζυγος David επισκεπτόταν την οικογένειά του στο Λονδίνο. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες όπου ποζάρει όλο καμάρι με την μητέρα αλλά και την αγαπημένη του γιαγιά.

Στο μεταξύ, η στενή φίλη του διάσημου ζεύγους, Eva Longoria, σε πρόσφατη συνέντευξή της ανακοίνωσε ότι θα γίνει νονά της Harper Seven Beckham. H διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε αμέσως την πρόταση των φίλων της και μάλιστα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο μέσα στο καλοκαίρι για τη βάφτιση της μικρής.