Kristen Stewart: Δηλώνει περήφανη για την ημίγυμνη σκηνή της

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Δηλώνει περήφανη για την ημίγυμνη σκηνή της

H Kristen τα πέταξε όλα και δεν μετανιώνει!

Μπορεί οι γυμνές σκηνές στον κινηματογράφο να θεωρούνται ταμπού ακόμα και σήμερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της Kristen Stewart. Η 22χρονη star αποκάλυψε ότι είναι πραγματικά περήφανη για την topless εμφάνισή της στη νέα της ταινία On The Road.

Mιλώντας στο E! News δήλωσε: « Ο κόσμος είναι πολύ προβλέψιμος. Περίμενα ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις. Παραδέχομαι ότι η σκηνή ήταν λίγο προκλητική αλλά έγινε με το σωστό τρόπο».

Επιπλέον, η νεαρή star αποκάλυψε ότι είχε πολύ άγχος για τις κριτικές που θα έπαιρνε η ταινία της η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών: « Ήμασταν προετοιμασμένοι και για αποδοκιμασίες και για χειροκροτήματα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και αγαπήσαμε πραγματικά τη συγκεκριμένη ταινία».

Σχετικά με την άλλη ταινία που προωθεί αυτή την περίοδο και συμπρωταγωνιστεί με τη Charlize Theron, είπε: « Κάθε μέρα στο γύρισμα ήταν μία νέα περιπέτεια, καθώς κατάφερα να τραυματίσω μέχρι και τα... οπίσθιά μου. Μπορεί το On The Road να είχε περισσότερες υποκριτικές απαιτήσεις, αλλά το Snow White and the Huntsman ήθελε πραγματικά άριστη φυσική κατάσταση»!