Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: τα συνεχή ταξίδια του ζευγαριού

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: τα συνεχή ταξίδια του ζευγαριού

Μιχάλης και Ζέτα: Με μια βαλίτσα στο χέρι και από αεροδρόμιο, σε αεροδρόμιο.

Η ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη τον τελευταίο καιρό, μοιάζει να είναι ένα συνεχές ταξίδι. Μετά από μία μικρή περιοδεία, σε πόλεις της Αμερικής και του Καναδά, που διήρκεσε περίπου δύο εβδομάδες, το ζευγάρι προσγειώθηκε επιτέλους στην Αθήνα τη Δευτέρα 21 Μαΐου, αλλά πριν προλάβουν να ανοίξουν τις βαλίτσες, έφυγαν για Λονδίνο, όπου την προηγούμενη Δευτέρα ο Μιχάλης προσκεκλημένος του Λάκη Λαζόπουλου τραγούδησε στην παράστασή του «Sorry I'm Greek» που δόθηκε στο Royal Drury Lane Theatre στο Λονδίνο.


Ο Μιχάλης και η Ζέτα επέστρεψαν την Τετάρτη για να ξαναφύγουν αύριο για Πάρο, παίρνοντας μαζί τους και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όμως και το καλοκαίρι θα τους βρει με μια βαλίτσα στο χέρι μια και ο Μιχάλης θα κάνει –εκτός απρόοπτου- μίνι περιοδεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενώ η Ζέτα θα αρχίσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βασίλη Μυριανθόπουλου. Η Ζέτα που έχει πρωταγωνιστήσει στις δύο προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη, στο "Μόλις Χώρισα" και στο "Σούλα Έλα Ξανά" δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να πει το ναι στην ταινία, όμως η κρίση και η αστάθεια των ημερών, έχει ταλαιπωρήσει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας. Αρχικά τα γυρίσματα ήταν να γίνουν τον Μάιο, μετά αναβλήθηκαν για τον Ιούνιο για να δοθεί νέα ημερομηνία, για τον Αύγουστο αυτή τη φορά.
Αναμονή, μετακινήσεις και δουλειά θα περιέχει το Καλοκαίρι της Ζέτας και του Μιχάλη, με μικρά διαλείμματα ξεκούρασης στην Πάρο.