Εκλογές Ιούνιος 2012: Μπέττυ Μπαζιάνα VS Γεωργίας Κρητικού

Εκλογές Ιούνιος 2012: Μπέττυ Μπαζιάνα VS Γεωργίας Κρητικού

Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα και η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά

Η Μπέττυ Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας είναι μαζί από την Α' Λυκείου στο Πολυκλαδικό Αμπελοκήπων. Και οι δύο ξεκίνησαν να μάχονται μαζί, με πάθος για τα μαθητικά τους δικαιώματα και αργότερα συνέχισαν με την ίδια θέρμη να προσαπίζονται τα σπουδαστικά τους θέλω. Ο έρωτάς τους, ήταν αυτό που λέμε με την πρώτη ματιά, και κρατά άσβεστη την ίδια φλόγα, 20 χρόνια τώρα.

Η Μπέττυ ή αλλιώς Περιστέρα, όπως γράφει η ταυτότητα, σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και εξασκεί το επάγγελμά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ζει μαζί με τον Αλέξη εδώ και 17 χρόνια, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους με τον ερχομό του μικρού Παύλου, του γιού τους που κοντεύει τα 3 χρόνια. Ο Παύλος μάλιστα, σε λίγους μήνες θα αποκτήσει αδελφό. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και όπως λένε στενοί του φίλοι μάλλον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, όμως για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους δεν λένε όχι σε ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Σε ό, τι αφορά το στυλ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, μιας και η Μπέττυ δεν φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα την εμφάνισή της. Είναι φρέσκια, όμορφη και διατηρεί μία ψιλόλιγνη σιλουέτα. Δεν έχει συγκεκριμένο στυλ στο ντύσιμο, απλά προτιμά να είναι άνετη, ενώ αποφεύγει το μακιγιάζ καθώς και το κομμωτήριο. Δεν ξοδεύει ιδιαίτερα σε ρούχα και αξεσουάρ και στις ελάχιστες εμφανίσεις της, επαναλαμβάνονται τα ίδια outfits.

Από την άλλη, η Γεωργία Κρητικού γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της Αντώνη Σαμαρά σε προεκλογική εκστρατεία-ομιλία του, καθότι η οικογένεια της κας Κρητικού διατηρεί μακρά φιλοδεξιά ιστορία. Η ιστορία τους ξεκίνησε παραμυθένια, μιας και καθώς μιλούσε στους ψηφοφόρους ο Αντωνάκης, εντόπισε την όμορφη Γεωργίαχωρίς να ξέρει ποια είναι. Υστερα, αγόρασε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης προκειμένου να την εντοπίσει. Έτσι μέσω κοινών γνωστών, ανακάλυψε την ταυτότητα της όμορφης μελαχρινής. Δίνουν το πρώτο τους δειλό ραντεβού στο Σύνταγμα. Εκείνος 34 ετών βουλευτής, εκείνη φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο και κόρη του βιομηχάνου Άκη Κρητικού. Ο Αντώνης Σαμαράς, δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα, και γιος του κορυφαίου καρδιολόγου και διοικητή του «Ευαγγελισμού» Κωνσταντίνου Σαμαρά, βρίσκει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της πνευματώδους Γεωργίας, η οποία απεχθάνεται τη δημοσιότητα. «Δεν είναι στο δικό μας στιλ να δίνουμε συνεντεύξεις, ούτε εγώ αλλά ούτε και τα παιδιά» λέει. Η Γεωργία είναι το alter ego του Προέδρου της ΝΔ. Παντρεύτηκαν πριν από 22 χρόνια και έχουν μια κόρη και έναν γιο.

Η Γεωρία Κρητικού λατρεύει το lady chic style, το μινιμαλισμό και τα διακριτικά κοσμήματα. Πάντα προσεγμένη στις εμφανίσεις της, προτιμά κλασικά επώνυμα labels και όχι μόνο, ενώ δεν παραλείπει το διακριτικό μακιγιάζ και την πάντα περιποιημένη-σταθερά μελαχρινή-κουπ της.