Η Kristen Stewart σε μια συγκλονιστική φωτογράφηση (φωτογραφίες και video)

Η Kristen Stewart σε μια συγκλονιστική φωτογράφηση (φωτογραφίες και video)

Η 22χρονη star, φωτογραφίζεται στο Παρίσι με ρούχα υψηλής ραπτικής.

Η Kristen Stewart μας έχει εντυπωσιάσει ευχάριστα τον τελευταίο καιρό και με τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και με τις εντυπωσιακές τις φωτογραφήσεις σε διάσημα περιοδικά.
Το Vanity Fair της αφιέρωσε το εξώφυλλο του Ιουλίου και μια από τις πιο ατμοσφαιρικές φωτογραφήσεις που έχουμε δει ποτέ. Ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino χρησιμοποίησε σαν εξωτερικό ντεκόρ το ανοιξιάτικο Παρίσι. Η 22χρονη ηθοποιός ποζάρει με τουαλέτες υψηλής ραπτικής, ενώ σε μια λήψη ποζάρει με τον γάλλο χορευτή Jérémie Bélingard φορώντας έναν κορσέ του Gaultier και διαμάντια Fabergé.
Το vanityfair.com δημοσίευσε τις φωτογραφίες και κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη που συνοδεύει τις υπεροχές φωτογραφίες. Η Kristen λέει για το στυλ της: «Κοιτάξτε τις φωτογραφίες μου πριν γίνω 15 χρονών, Είμαι σαν αγόρι. Φορούσα τα ρούχα του αδελφού μου. Θυμάμαι ότι με κορόιδευαν επειδή δεν φορούσα "Juicy Jeans".Αλλά δεν είναι ότι δεν με ενδιέφερε που με κορόιδευαν. Πραγματικά με ενοχλούσε».
Μάλιστα το περιοδικό ζήτησε και τη γνώμη του Robert Pattinson για το πώς αντιλαμβάνεται το κοινό την Kristen: «Οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει πώς την αντιλαμβάνονται. Δεν έχει σημασία πόσες φορές χαμογελά, θα βάλουν εκείνη τη μία φωτογραφία στην οποία δεν χαμογελά» συμπληρώνει ο διάσημος αγαπημένος της ηθοποιού.
Τέλος, η δημοσιογράφος συμπληρώνει ότι βλέπει: «Κάτι τόσο προσφιλές και ανθρώπινο στο πως η Kristen συνδυάζει το νταηλίκι με την ευγένεια και την αυτοσυντήρηση με την αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσε να μεγαλώσει για να γίνει μια άλλη ναρκισσιστική βαρετή star, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι δεν βλέπω κάτι τέτοιο να γίνεται».

Δείτε τα παρασκήνια της εντυπωσιακής φωτογράφησης, στο video που ακολουθεί.