Δράση, Σάκηηηηηη...

Δράση, Σάκηηηηηη...

Ναι και μένα μ'αρέσει κορίτσια ο Σάκης και όσο περνούν τα χρόνια γίνεται καλύτερος και είναι γοητευτικός και καλός καλλιτέχνης και ευγενής άνθρωπος, αλλά όχι και έτσι!
Εννοώ για την αντιμετώπιση του στο τελευταίο ΟΛΑ! Η Μαντόνα και η Σακίρα σε ένα, να'χαν πάει καλεσμένες λιγότερος σφαδασμός ενθουσιασμού θα υπήρχε! Επιτυχία δε λέω που τον είχαν καλεσμένο αλλά όχι και να παραληρούμε πια!
Κορυφαία στον χορό του ενθουσιασμού η Δέσποινα Καμπούρη, που είναι πάντα χαρά να την βλέπεις, αλλά Δεσποινίδα μου, ο Σάκης είναι όχι ο Ελβις Πρίσλεϊ που τον είχαν απαγάγει εξωγήινοι και το χεις αποκλειστικό!

Μου το ανέδειξε η φίλη Νανά Παλαιτσακη. Εκπομπή στον ΣΚΑΪ «Κυριακή με δράση», όπου δράση εννοούν τρεις να κάθονται σε μια καρέκλα και να μιλάνε. Οι υπόλοιποι εκτός Φαλήρου εννοούμε ως δράση το κάνεις ποδήλατο, αλεξίπτωτο, σχοινάκι κάτι βρε αδελφέ! Δηλαδή κάθισαν κάτω όσοι βάφτιζαν την εκπομπή και είπαν θα χουμε τρεις καρέκλες και θα καθόμαστε και θα είναι Κυριακή, άρα «Κυριάκη με Δράση»; Γιατί όχι «Κυριακη που καθόμαστε στις καρέκλες μας;» δηλαδή;